Η νέα γενιά του μπιτς βόλεϊ έρχεται κοντά σας με πλούσιο θέαμα

Η νέα γενιά του μπιτς βόλεϊ έρχεται κοντά σας και υπόσχεται πλούσιο θέαμα. Το πρωί έγινε η επίσημη παρουσίαση του Πανελληνίου πρωταθλήματος μπιτς βόλεϊ Juniors 2005.


Σε έξι παραλίες ανά την ελληνική επικράτεια θα φιλοξενηθούν έξι τουρνουά, που θα αναδείξουν τους "βασιλιάδες" της άμμου για αυτό το καλοκαίρι στις κατηγορίες παίδων, κορασίδων, εφήβων και νεανίδων.


Κύριος υποστηρικτής της φετινής προσπάθειας είναι το SPORT 24, απο τη σελίδα το οποίου θα μπορείτε να ενημερώνεστε για ό,τι γίνεται στα μέρη που θα χτυπάει η καρδιά του μπιτς βόλεϊ.


Το πρόγραμμα


Οι προσπάθειες των νεαρών αθλητών θα ξεκινήσουν από αυτό το τριήμερο αρχής γενόμενης απο την Παρασκευή 24 Ιουνίου με το πρώτο τουρνουά στο Splash Beach bar στην πλαζ Αλυκές Βόλου. Την Κυριακή θα δοθούν τα πρώτα μετάλλια του καλοκαιριού 2005.


Το δεύτερο τουρνουά φιλοξενείται στο Bojo Beach bar στις Ράχες Φθιώτιδας απο την 1η έως τις 3 Ιουλίου. Τη σκυτάλη παίρνει η παραλία Ασπροβάλτα Θεσσαλονίκης απο τις 8 έως τις 10 Ιουλίου.


Στην κοσμική Χαλκιδική διοργανώνεται το τέταρτο τουρνουά μπιτς βόλεϊ και συγκεκριμένα στην παραλία Νικήτη.


Το διήμερο 30 έως 31 Ιουλίου η παραλία Κάτω Σαμικού στα Κρέστενα Ηλείας θα φιλοξενήσουν τον τελικό στις κατηγορίες παίδων και κορασίων.


Ο τελικός των "μεγάλων" (εφήβων και νεανίδων) θα πραγματοποιηθεί από τις 6 έως τις 7 Αυγούστου στο Παραλίμνιο Εκθεσιακό κέντρο στο Πέραμα Ιωαννίνων.


Υποσχέσεις


Στη συνέντευξη Τύπου το παρών έδωσε ο πρόεδρος της ομοσπονδίας βόλεϊ Θανάσης Μπελιγράτης, ο οποίος ευχαρίστησε τους διοργανωτές των έξι τουρνουά για την καλή δουλειά και τη σωστή προετοιμασία που έχουν κάνει.


Δύο ανερχόμενα αστέρια του μπιτς βόλεϊ η Ελίνα Δομνίδου, πρωταθλήτρια στην κατηγορία των κορασίδων πέρσι και ο Χάρης Παπαδόπουλος, που πάτησε κορυφή στους έφηβους το περασμένο καλοκαίρι, υποσχέθηκαν καλό θέαμα και ότι θα συνεχίσουν τη σκληρή προπόνηση, ώστε να γίνουν καλύτεροι.


Τα δύο παιδιά ζήτησαν τη στήριξη της ομοσπονδίας, προκειμένου να συνεχίσουν να πρωταγωνιστούν και τα επόμενα χρόνια στο μπιτς βόλεϊ.


Εσείς μείνετε προσηλωμένοι στις οθόνες των υπολογιστών σας, το athlitikanea.gr θα βρίσκεται και στις έξι παραλίες και θα σας μεταφέρει τα νέα.