Τι έγινε με το... ραντεβού;

Ακόμα περιμένουμε να μάθουμε τα αποτελέσματα του ραντεβού που θα γινόταν ανάμεσα στον Γιάννη Αλαφούζο και τον Γιάννη Αναστασίου, προκειμένου να ανανεωθεί το συμβόλαιο του Έλληνα τεχνικού με τον Παναθηναϊκό.


Το ραντεβού είχε φιξαριστεί και είχε προαναγγελθεί από όλο το "ρεπορτάζ" του Παναθηναϊκού και ήταν να γίνει την περασμένη Κυριακή την επόμενη δηλαδή του αγώνα με τον Πανιώνιο.


Σιγή ιχθύος φυσικά επικρατεί σε σχέση με το τι έγινε, αν έγινε ή γιατί δεν έγινε η συγκεκριμένη συνάντηση.


Κι εδώ προκύπτουν δύο θέματα.


Το ένα είναι το γνωστό.


Αυτό της... επικοινωνιακής χούντας που διαπερνά το ρεπορτάζ του Παναθηναϊκού, όπου όλα ελέγχονται και... εγκρίνονται από την ΠΑΕ, χωρίς κανείς να τολμάει να χαλάει την... πιάτσα, καθώς ξέρει τι τον περιμένει και σε επαγγελματικό και σε προσωπικό επίπεδο αν το επιχειρήσει.


Λέμε ή γράφουμε κάτι λοιπόν και μετά σαν να μην τρέχει τίποτε το αποσιωπούμε πλήρως και δεν λέμε καν γιατί δεν έγινε ότι είπαμε ή γράψαμε.


Και εδώ δεν μιλάμε για ένα μικρό θέμα.


Μιλάμε για την ανανέωση ή όχι της συνεργασίας του προπονητή της ομάδας με τον Παναθηναϊκό.


Μια λοιπόν στοιχειώδης ενημέρωση, τι έγινε και τελικά το ραντεβού δεν πραγματοποιήθηκε, δεν νομίζουν κάποιοι ότι θα έπρεπε για τα μάτια του κόσμου έτσι να δώσουν;


Ή μήπως η αναβολή του ραντεβού και η αποσιώπηση της αναβολής του, επιβλήθηκαν και αυτά λόγω... επικοινωνιακών αναγκών, αφού μετά το παιχνίδι με τον Πανιώνιο ο Αναστασίου βρέθηκε ξαφνικά στο στόχαστρο όλου ομαδικώς του ρεπορτάζ, οπότε το κλίμα δεν ήταν... κατάλληλο για ραντεβού και ανανεώσεις;


Κι εδώ έρχεται το δεύτερο θέμα που προκύπτει.


Είναι ποτέ δυνατόν, η απόφαση για το αν σου κάνει ή δεν σου κάνει ένας προπονητής, να καθορίζεται από το... επικοινωνιακό κομμάτι της ιστορίας;


Είναι δυνατόν αυτό να εξαρτάται από το τι... εντύπωση θα προκαλέσει και όχι από την ποδοσφαιρική ουσία του πράγματος, από το τι δηλαδή εκτιμάς σαν διοίκηση ότι μπορεί να κάνει ο συγκεκριμένος προπονητής;


Γιατί σε αυτό το δεύτερο, δεν μπορεί η εκτίμηση που έχεις και που σε κάνει να δίνεις στην δημοσιότητα τη είδηση για ραντεβού προκειμένου να ανανεωθεί το συμβόλαιο μαζί του, να... αλλάζει επειδή ο Αναστασίου έβαλε τον Μπαϊράμι στην Νέα Σμύρνη ή επειδή ο Παναθηναϊκός δεν κέρδισε τον Πανιώνιο.


Αυτά είναι αστεία πράγματα, πέρα από την εκτίμηση που έχει ο καθένας για το αν ο Αναστασίου κάνει ή δεν κάνει για προπονητής στον Παναθηναϊκό.


Και από αυτή την άποψη, αυτή η... αθόρυβη αναβολή του ραντεβού των Αλαφούζου - Αναστασίου καθώς και το ότι το γεγονός πέρασε στο ντούκου και ασχολίαστο απ' όλους, μάλλον αφήνει εκτεθειμένο πολύ κόσμο.


Εκτός και αν όλοι ξέρουν κάτι, που όλοι οι υπόλοιποι δεν ξέρουμε.