Φλόμωσαν στο ψέμα τον φίλαθλο λαό

flomosan-sto-psema-ton-filathlo-lao

Λίγο η αλλαγή του site, λίγο το καλοκαίρι χαθήκαμε. Και όμως λίγο στο τέλος μόνο θα ασχοληθώ με τα του Άρη. Πρώτα ας ασχοληθούμε με τους κλέφτες και τους αμαρτωλούς.

Αυτούς που κατάφεραν μέσα σε 30 χρόνια να φάνε μέχρι να σκάσουν αυτοί και τα παιδιά τους, που εξυπηρέτησαν συμφέροντα μεγαλοεταιρειών με τον πιο προδοτικό για το δημόσιο συμφέρον τρόπο, που φλόμωσαν στο ψέμα έναν λαό κρατώντας τον απαίδευτο, φοβισμένο και άρα ευκολόπιστο, που χωρίς ίχνος ντροπής ζητάνε από αυτούς, που το παρόν και το μέλλον τους κατέστρεψαν, να πληρώσουν για τις κλεψιές τους.

Βρήκαν ένα πάρα πολύ καλό πάτημα. Την τεχνητή κρίση που δημιούργησε παγκόσμια ο καπιταλισμός (δεν έχει άλλο όνομα μην ξινίζεις) για να αναδιοργανωθεί και να κερδίσει του έδαφος που έχασε από το 1960 μέχρι το 1980. Σταδιακά και με τα ημέτερα ΜΜΕ πιπίλισαν το μυαλό όλου το εργαζόμενου κόσμου ότι η καταστροφή είναι κοντά. Μέρα με την ημέρα έχτιζαν επί χρόνια την φωλιά στις κοινωνίες για να θάψουν τις βόμβες τους. Και φτάσαμε στο σημείο που οι εργαζόμενοι να παλεύουν για  να μην γυρίζουν στα δικαιώματα που έχουν πίσω 100 χρόνια. Που έχουν παραμερίσει κάθε προσωπική αξιοπρέπεια αρκεί να έχουν μια δουλίτσα. Αηδία.

Το αίμα των νεκρών καπνεργατών της Θεσσαλονίκης του 1936 στην γωνία της Εγνατίας και της Βενιζέλου να στοιχειώσει το υπόλοιπο της θλιβερής υποτακτικής ζωής όσων συμμετέχουν στην εξαθλίωση της ζωής των εργαζομένων.

Παρακάτω θα βρείτε τα ονόματα, κατά εκλογική περιφέρεια, όλων αυτών που εσείς ψηφίσατε και σας πούλησαν, είτε ψηφίζοντας το ξεπούλημα της χώρας στο ΔΝΤ και εκμηδένισαν τα ούτως ή άλλως περιορισμένα (για τον παραγόμενο πλούτο) ασφαλιστικά και εργατικά σας δικαιώματα είτε την οδήγησαν την κατάσταση εκεί. Κάτω από κάθε μελλοντικό άρθρο αυτά τα ονόματα θα υπάρχουν για να μην τους ξεχάσουμε ποτέ.

Μην τους αφήνετε σε ησυχία. Έχουν τα μούτρα να κυκλοφορούν στους δρόμους και να πίνουν καφέδες χαζογελώντας. Είναι δικαίωμα μας τουλάχιστον να τους ΧΕΙΡΟΚΡΟΤΟΥΜΕ και να τους ΕΠΕΥΦΗΜΟΥΜΕ όπου τους πετυχαίνουμε. ΔΥΝΑΤΑ για να μας ακολουθούν και οι υπόλοιποι γύρω μας. Ένα δυνατό «Μπράβο είσαι άξιος Σε ευχαριστούμε κύρις Τάδε» έχει μεγαλύτερη δύναμη απ'οτι φανταζόμαστε. Σε περνάει από την αφασία στην δράση. Δοκιμάστε το και θα δείτε πόσοι θα ακολουθήσουν.