Saved by the bell

Υπάρχουν στιγμές που έχεις την ανάγκη να γελάσεις. Όσο μεγάλη κι αν είναι η πίκρα από τα γεγονότα των τελευταίων ημερών, είναι αδύνατον να συγκρατηθείς. Για τις γεωγραφικές γνώσεις και την εν γένει κουλτούρα των φίλων Αμερικανών τα έχουμε ξαναπεί. Πόσο εκρηκτικός, όμως, θα μπορούσε να είναι ο συνδυασμός Αμερικανίδα, ξανθιά και μοντέλο? Μα επιτέλους! Που κυκλοφορούν αυτές οι γυναίκες? Πείτε μου, για να αναιρέσω μια και καλή την άποψή μου περί γάμου.

Η πληροφορία ότι η πολλά υποσχόμενη δεσποινίδα συνδέεται με δεσμούς αίματος με την πόλη της Έδεσσας ερευνάται μέχρι τη στιγμή που γράφεται τούτο εδώ το blog. Θυμάστε ντε… «Ναι ναι α μπράβο, ύστερα ,ακούς, μόλις είπανε, είπανε κοιτάξτε αυτοί ότι ότι ότι όχι δεν θέλαμε για να γίνει το παιχνίδ’ ε κι εμείς ύστερα είπαμε εντάξει θέλουμε εεεε δε θέλουμε κι εμείς και αυτοί ύστερα, μετά εμείς αφού είπαμε είπαμε αυτό που θέλουμε άμα δε θέλουμε κι εμείς το αλλάξαμε και λέμε εντάξει δεν, ούτε κι εμείς θέλουμε μετά είπαν αυτοί πάλι ότι , ξέρετε εμείς λέει θέλουμε να γίνει ε εμείς όμως μετά δε δεχτήκαμε μετά από όλα αυτά και είπαμε να γίνει όποτε το κάνει να τους ορίσει η Ε.Π.Α.Ε.

Αυτό Ακριβώς. Τίποτα άλλο!!!». Κλικάρετε ΕΔΩ για να θυμηθείτε.

Σήμερα, σας υπενθυμίζουμε ότι η ζωή επαναλαμβάνεται σαν φάρσα. Έστω και στην άλλη άκρη του πλανήτη. Η δε επιλογή ως παρουσιαστή της εκδήλωσης, του ηθοποιού Mario Lopez , που έγινε γνωστός στα εφηβικά του χρόνια από τη σειρά “Saved by the bell” ως A.C. Slater (τι σας θύμισα τώρα ε?), κάθε άλλο παρά τυχαία μπορεί να χαρακτηριστεί. Γιατί πράγματι η καλλίγραμμη δεσποινίδα σώθηκε από το κουδούνι! Ποιος ξέρει τι άλλο θα αράδιαζε! Παρακολουθείστε λοιπόν το βίντεο. Όπως ορίσει ο Angulo. Μα έχει Edessa στο South Carolina?? Αυτό ακριβώς. Τίποτε άλλο!