Ντουέιν Γουέιντ

dwyane-wade


Ο Ντουέιν Γουέιντ κάνει... ντου μέσω του NBA Live στην οθόνη των μπασκετόφιλων. Και μιλάει στο αμερικάνικο MAXIM για τον ηλεκτρονικό εαυτό του και τα άδυτα του κορυφαίου πρωταθλήματος, ψηφίζοντας τον καλύτερο, τον πιο βρώμικο, τον πιο "λογά" και τον πιο κακοκουρεμένο παίκτη του πρωταθλήματος.


Αναλυτικά η συνέντευξη:


Σου αρέσει ο τρόπος που σε παρουσιάζει το παιχνίδι;


Ναι είμαι πολύ χαρούμενος! Τα καρφώματα που κάνω είναι πολύ εντυπωσιακά. Καρφώνω στη μούρη του οποιουδήποτε, κάτι που δεν κάνω στην πραγματικότητα. Το λατρεύω!


Ποιο παιχνίδι μπάσκετ έπαιζες μικρός;


Ξεκίνησα με το κλασσικό NBA Jam. Μετά μου άρεσε και το Double Dribble που ήταν κλασσικό. Και το Τζόρνταν εναντίον Μπερντ.


Ποιος πιστεύεις ότι θα είναι ο μεγαλύτερος αντίπαλος σας στην Ανατολή;


Η περιφέρεια έχει δυναμώσει πολύ. Οι Πίστονς είναι εξαιρετική ομάδα, η Ιντιάνα θα είναι καλύτερη από πέρσι. Υπάρχει και το Νιου Τζέρσεϊ που ενισχύθηκε λόγω της επιστροφής του Τζέφερσον. Είναι και το Κλήβελαντ του ΛεΜπρον. Ξέρεις είναι ένας τύπος που μπορεί να κερδίζει κάθε βράδυ. Και φέτος έχει βοήθεια. Η Ανατολή επιστρέφει φίλε. Είμαστε δυνατοί.


Ποια πόλη έχει τους χειρότερους οπαδούς;


Η Φίλι έχει κάποιους. Λένε διάφορα. Αλλά όπου κι αν πήγαμε πέρσι τ' ακούγαμε. Όσο κι αν σε γουστάρουν υποστηρίζουν την ομάδα τους. Κι αυτό πρέπει να το σεβαστείς.


Ποιος είναι ο πιο δύσκολος παίκτης στο ένας-εναντίον-ενός;


Δύσκολη ερώτηση. Στο ΝΒΑ όλοι είναι καλοί. Το μόνο σίγουρο είναι ότι δεν μπορείς να σταματήσεις κάποιον στο ένας-ένας. Παίκτες όπως ο Κόμπι (Μπράιαντ), ο Βινς (Κάρτερ), ο Τρέισι (ΜακΓκρέιντι), ο Μπαρόν (Ντέιβις) είναι πολύ δύσκολο να τους μαρκάρεις.


Ποιος κάνει τα καλύτερα καρφώματα;


Ο Κάρτερ. Αν και δεν καρφώνει όπως παλιά δεν μπορείς να πεις ότι δεν είναι ο καλύτερος. Αυτά που έχει κάνει παλιά...


Ποιος είναι ο μεγαλύτερος trash-talker;


Ο συμπαίκτης μου Γκάρι Πέιτον. Θα σε αρχίσει από το πρώτο λεπτό. Χαίρομαι που είναι στην ομάδα μου φέτος.


Ποιος είναι ο πιο βρώμικος παίκτης;


Δεν υπάρχει κανείς που είναι υπερβολικά βρώμικος. Πολλοί λένε ότι ο Μπρους Μπόουεν είναι, αλλά δεν πιστεύω ότι ξεπερνάει τα όρια. Έχει κάνει 1-2 σκληρά κόλπα, αλλά δεν μπορείς να πεις ότι είναι υπερβολικά βρώμικος.


Ποιος έχει το χειρότερο κούρεμα;


Κατά καιρούς ο Ντιρκ Νοβίτσκι. Ειδικά όταν τα αφήνει μακριά. Θα ψηφίσω αυτόν.


Ο Καλύτερος όλων των εποχών; Μάτζικ, Μπερντ ή Μάικλ;


Μάικλ! Στη δική μου εποχή; Σίγουρα ο Μάικλ.


Ποια είναι η αγαπημένη σου παίκτρια του WNBA


H Ντιάνα Ταουράσι.