Διπλό χτύπημα από Γκέκα

Δύο φορές χτύπησε ο Φάνης Γκέκας στην εντυπωσιακή νίκη της Λεβερκούζεν επί της Αρμίνια Μπίλεφελντ για τη 12η αγωνιστική της Μπουντεσλίγκα.


Ο Έλληνας επιθετικός σημείωσε δύο γκολ μέσα σε ένα πεντάλεπτο (29 και 34), έπειτα από ισάριθμες πάσες του Μπάρμπαρεζ, ο οποίος ήταν ο σκόρερ των υπολοίπων τερμάτων της Μπάγερ.


Ακόμη ένα στραβοπάτημα είχε η Μπάγερν Μονάχου. Οι Βαυαροί, αν και είχαν τις ευκαιρίες, έμειναν στο 0-0 με την Αϊντραχτ Φρανκφούρτης στο Allianz Arena, μένοντας για δεύτερη συνεχόμενη αγωνιστική χωρίς τρίποντο. Ο Γιάννης Αμανατίδης αγωνίστηκε και στα 90 λεπτά, ενώ ο Σωτήρης Κυργιάκος ήταν εκτός αποστολής.


Τη γκέλα της Μπάγερν εκμεταλλεύτηκε ιδανικά το Αμβούργο που πήρε την εντός έδρας νίκη με 2-1 επί της Χέρτα και πλησίασε στους 2 βαθμούς την πρωτοπόρο αντίπαλο του Αρη στη φάση των ομίλων του Κυπέλλου UEFA.


Η Βέρντερ, αντίπαλος του Ολυμπιακού στο Τσάμπιονς Λιγκ, βρίσκεται στην τρίτη θέση, δύο βαθμούς πίσω από το Αμβούργο, καθώς επανήλθε στις επιτυχίες χάρη στη νίκη με 1-0 επί της Χάνζα Ρόστοκ. Το γκολ που χάρισε το "τρίποντο" στην ομάδα του Τόμας Σάαφ σημείωσε ο Αλμέιδα στο 39.


Η Νυρεμβέργη, αντίπαλος της Λάρισας στο Κύπελλο UEFA, χωρίς τον τραυματία Αγγελο Χαριστέα, ηττήθηκε με 1-0 από τη Στουτγκάρδη.


Αποτελέσματα/Πρόγραμμα


Παρασκευή


Κότμπους - Σάλκε: 1-0 (46 Μπασιλά)


Σάββατο Μπάγερ Λεβερκούζεν - Αρμίνια Μπίλεφελντ 4-0 Μπάγερν Μονάχου - Αϊντραχτ Φρανκφούρτης 0-0


Αμβούργο - Χέρτα 2-1 Ανόβερο - Ντόρτμουντ 2-1 Νυρεμβέργη - Στουτγκάρδη 0-1 Βέρντερ Βρέμης - Χάνζα Ροστόκ 1-0


Κυριακή


Μπόχουμ - Βόλφσμπουργκ 18:00 Καρλσρούη - Ντούισμπουργκ 18:00