Τι ώρα είπατε ότι είναι το συλλαλητήριο αύριο αδέρφια;

 Όποιος νομίζει ότι μπορεί να κουβεντιάσει οτιδήποτε άλλο σ' αυτό τον βαθιά λοβοτομημένο και διαλυμένο σε όλα τα επίπεδα "Παναθηναϊκό" των... ονείρων τους, ας το κάνει.


Πιθανά να το κάνουμε κι εδώ αργότερα ή αύριο όταν ηρεμήσουμε, γιατί όποιος νομίζει ότι φέτος το πρόβλημα είναι μόνο... οικονομικό, γελιέται ή ξεγελάει τον εαυτό του.


Προς το παρόν όμως και επειδή δεν έχει και νόημα πλέον να συζητάς σοβαρά με κάποιους "Παναθηναϊκούς", ας πάνε να δουν τι ώρα... ερχόμαστε που τους έλεγαν και ας απολαύσουν την μαγεία που τους έταξαν με όπλο την παγκόσμια ποδοσφσαιρική εφεύρεση και πρωτοτυπία να προσπαθείς να φτιάξεις ομάδα (και αφήνω εντελώς έξω το... υπερχρεωμένη ομάδα, έστω ότι μιλάμε για κανονική ομάδα) διώχνοντας δέκα παίκτες και κάνοντας δεκατρείς μεταγραφές.


Κι όταν τελειώσει η... απόλαυση μην ξεχάσουν - επειδή ως γνωστόν αυτοί δεν είναι με κανένα και είναι μόνο με τον Παναθηναϊκό- να ρωτήσουν τα... παιδιά τι ώρα έχουν προγραμματίσει για αύριο το συλλαλητήριο για την σωτηρία και την νέα εκτόξευση του Παναθηναϊκού.


Γιατί δεν μπορεί... εκατομμύρια πράσινες ψυχές τώρα που ο ΠΑΟ δεν είναι πλέον... λογιστικά βιβλία -καθώς δεν έχει νόημα πια να κρατάει τέτοια- θα αντιδράσουν.


Άλλωστε είναι... αιώνια πιστός (οι) δεν γίνεται αλλιώς.


Καλά να περάσετε λοιπόν λοβοτομημένα μου πρόβατα... και σε αυτό το νέο ανδραγάθημα σας. Στο τέλος ή στην αρχή του δεν ξέρω ακριβώς, πιθανόν να μοιραστεί εντελώς δωρεάν και πάλι σανό.