Θυμάσαι τότε Νικολάκη;

Δεν ξέρω, δεν περιμένω και δεν με νοιάζει κιόλας τι απόφαση θα βγει για τον ΟΦΗ τελικά. Λυπάμαι που το λέω για μια πραγματικά ιστορική ομάδα που κάποτε ήταν κόσμημα, αλλά αυτό θα πρέπει να λυπεί και να απασχολεί πριν απ' όλα, τους ίδιους τους ανθρώπους του ΟΦΗ και τους οπαδούς του.


Είδα όμως με - τουλάχιστον- έκπληξη, τον Νίκο Μαχλά με την ιδιότητα του αντιπροέδρου του σωματείου του Ηρακλείου, να ξεσπάει χθες εναντίον του Παναθηναϊκού για την στάση που κράτησε στην όλη ιστορία.


Κοίτα να δεις λοιπόν Νίκο Μαχλά, ή Νικολάκη όπως σε λέγαμε παλιά, τότε που ήσουν το "αγαπημένο παιδί" του ελληνικού ποδοσφαίρου και ειδικά του κομματιού του που εκφραζόταν από τα... μίντια.


Ειλικρινά δεν με νοιάζει τι στάση κράτησε τώρα ο Παναθηναϊκός. Προσωπικά αν θέλεις, αν ήμουν στην θέση αυτών που σήμερα κάνουν κουμάντο στον Παναθηναϊκό, ούτε που θα ασχολιόμουνα με την περίπτωσή σου αλλά και τον ΟΦΗ συνολικά. 


Κι όχι από περιφρόνηση στο σωματείο ή στον κόσμο του.


Αλλά γιατί πριν απ' όλους πρέπει εσύ και οι κάποτε αγαπημένοι και "προστάτες" σου snakes, να πείτε στον κόσμο του ΟΦΗ και όλης της Κρήτης, τι ρόλο παίξατε στο σωματείο για να φτάσει εδώ που έφτασε.


Γιατί στο ρόλο αυτό Νικολάκη, με αυτούς που τώρα εγκαλείς δημόσια και κατηγορείς για την στάση τους, χέρι - χέρι βαδίζατε τότε στον... κοινό αγώνα για την απελευθέρωση των δύο σωματείων.


Χθεσινά κολλητάρια ήσασταν Νίκο Μαχλά.


Τώρα από ποιους και γιατί ζητάς τα ρέστα;


Από τον... Παναθηναϊκό;


Γενικά και αόριστα;


Από τον Παναθηναϊκό που κάνατε ιερό αγώνα να... απελευθερωθείτε;


Θυμάσαι αλήθεια... τότε Νικολάκη;


Τότε που ήσουν μπροστά - μπροστά στις... πορείες για την απελευθέρωση του ΟΦΗ;


Τότε που στα λιονταράκια έβγαζες λόγους και ξεσήκωνες τον κόσμο εναντίον αυτών που είχαν τον ΟΦΗ κόσμημα στο ποδόσφαιρο και ΕΣΕΝΑ ειδικά σου είχαν χαρίσει όλη σου σχεδόν την ποδοσφαιρική καριέρα στο πιάτο;


Από ποιόν Παναθηναϊκό ζητάς τώρα... στήριξη και καταγγέλλεις γιατί έστειλε δικηγόρο εναντίον σας Νικολάκη;


Απ' αυτόν που του καίγατε την μπουτίκ στο Ηράκλειο και εσύ δεν έβγαζες τσιμουδιά αλλά τους ονόμαζες και "μαχητές της ανεξαρτησίας του ΟΦΗ" Νικολάκη αυτούς που το έκαναν;


Σαν παίχτης προσπαθούσες να στείλεις την μπάλα στα δίχτυα Νικολάκη.


Αλλά σαν... παράγοντας του απελευθερωμένου πλέον ΟΦΗ, πετάς την μπάλα στην εξέδρα Νικολάκη.


Αντί λοιπόν να ζητάς τα ρέστα από τον Παναθηναϊκό, κάτσε και πες στους Κρητικούς και στους ΟΦΗτζήδες, τι έγινε τελικά Νικολάκη.


Τι έγινε και το σωματείο που έβγαινε σταθερά για χρόνια η καλύτερη επαρχιακή ομάδα, το σωματείο που είχε δικό του προπονητικό κέντρο πριν φτιάξει ακόμα και ο αγαπημένος σας τότε ΟΣΦΠ, το σωματείο που έβγαζε παιχταράδες, το σωματείο που κέρδιζε την Ατλέτικο Μαδρίτης Νικολάκη, κρέμεται σήμερα από μια δικαστική απόφαση για το αν θα του επιτρέπεται να συμμετάσχει στο πρωτάθλημα.


Για να μην κοροϊδευόμαστε πλέον μεταξύ μας Νίκο Μαχλά και όλοι εσείς οι... απελευθερωτές του ΟΦΗ, που τώρα κρύβεστε και κλαίτε δήθεν για την κατάντια της ομάδας σας.


Ποιος σας εμπόδισε να... εκτοξευτείτε μετά την... απελευθέρωση;


Εσείς δεν κάνατε κουμάντο... ελεύθεροι και ανεξάρτητοι πια από τον... ζυγό;


Τι έγινε και έφτασε ο ΟΦΗ να κινδυνεύει να μην μπορεί να παίξει στο πρωτάθλημα;


Ο... Παναθηναϊκός - ακόμα και αυτός ο Παναθηναϊκός του σήμερα - έφταιξε;


Αντί λοιπόν να ψάχνετε αλλού τον αίτιο για να θολώσετε τα νερά και να γλιτώσετε από την αγανάκτηση του κόσμου του ΟΦΗ, βρείτε και πέστε την αλήθεια και ομολογείστε το έγκλημα που κάνατε στο σωματείο "σας' Νίκο Μαχλά.


Βγείτε όλοι εσείς, οι... παλιοί ποδοσφαιριστές του ΟΦΗ, οι λαλίστατοι ηγέτες των snakes που για χρόνια πριν από κάθε παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό έβγαζαν ανακοινώσεις που... προέβλεπαν το αποτέλεσμα και ας ήσασταν για χρόνια ο ΜΟΝΙΜΟΣ ΠΕΛΑΤΗΣ του Ολυμπιακού, αυτοί που τότε έκαιγαν το Ηράκλειο για να πάρουν τον ΟΦΗ στα χέρια τους και πέστε τι έγινε τελικά.


Τι έγινε και καταφέρτε να διαλύσετε μέσα σε λίγα χρόνια, το πιο υγιές και περήφανο σωματείο της επαρχίας στο ελληνικό ποδόσφαιρο και το φέρατε σε θέση, όχι απλά να δηλώνει απεγνωσμένα παράρτημα του ΟΣΦΠ μπας και γλιτώσει την τιμωρία (χωρίς φυσικά αυτό να ενοχλεί τον "πατριωτισμό" και την "υπερηφάνεια όλων αυτών που "πάλευαν" για την ανεξαρτησία του), αλλά να έχει φτάσει σε σημείο να μην έχει το δικαίωμα καν να πάρει μέρος στο πρωτάθλημα.


Εξήγησέ τα όλα αυτά Νικολάκη και μετά μας λες και τα... παράπονά σου από τον Παναθηναϊκό.