Mourinho ante portas!

Μπορεί στο πρωτάθλημα της Super league να βρισκόμαστε μόνον στη δεύτερη αγωνιστική, αλλά τα πρώτα συμπεράσματα αρχίζουν να εξάγονται. Είναι οφθαλμοφανές ποιες ομάδες δούλεψαν καλά το καλοκαίρι, ποιες ψώνισαν από τα πανέρια και ποιες χρειάζονται ενίσχυση. Ορισμένες από αυτές πρόλαβαν ήδη και έκαναν τις διορθωτικές κινήσεις τους, όπως ο Άρης και ο ΠΑΟΚ λόγου χάρη, βάζοντας στο «οπλοστάσιό» τους δύο από τους καλύτερους προπονητές που έχουν περάσει και κοσμήσει τα Ελληνικά γήπεδα. Η Θεσσαλονίκη αντεπιτίθεται. Ντούσαν Μπάγεβιτς, Φερνάντο Σάντος – χωρίς ασφαλώς να υποτιμάμε τη διαχρονική αξία με το ονοματεπώνυμο Μάκης Κατσαβάκης για τον Απόλλωνα της Καλαμαριάς.

Κι ενώ όλα στη «συμπρωτεύουσα» φαίνεται να βαίνουν καλώς σε επίπεδο μάνατζερ- προπονητών, ένας ουδέτερος παρατηρητής, μέχρι χθες το βράδυ, θα έλεγε ότι η ομάδα που θα αντιμετωπίσει κατά τα φαινόμενα και φέτος θέματα αγωνιστικής (ουχί, όμως, διοικητικής) επιβίωσης είναι ο Γηραιός. Προσοχή! 

Μέχρι χθες αργά το βράδυ. Γιατί απ’ ότι φαίνεται η Διοίκηση του Ηρακλή δεν δείχνει διατεθειμένη να καθήσει με τα χέρια σταυρωμένα και να αφήσει τους συμπολίτες να κλέψουν όλη τη δόξα! Ανεπανάληπτο για τα Ελληνικά δεδομένα το colpo grosso του Αντώνη Ρέμου. Που, αμά τη λύσει του συμβολαίου του Πορτογάλου Jose Mourinho με την Chelsea, τον πλησίασε πάραυτα και διακριτικά (και πριν προλάβει να κάνει τη μεγάλη κίνηση άλλη ομάδα- βλέπε. Ολυμπιακός). Η συνάντηση έγινε σε πολύ καλό κλίμα και σύμφωνα με έγκυρες πηγές, το μόνο που λείπει είναι η ανακοίνωση. 

Η φωτογραφία που ακολουθεί επιβεβαιώνει τα γραφόμενα. Εμφανώς ανανεωμένος σε στυλ ο λαοφιλής τραγουδιστής έδειξε πάντως να ενοχλείται από την διαρροή της πληροφορίας και από το γεγονός ότι έγινε στόχος των φωτογράφων, που τον αναγνώρισαν έστω και με αυτή την εξεζητημένη αμφίεση. Ο Mourinho πάντως φάνηκε να το διασκεδάζει!

Αυτά για σήμερα καλοί μου φίλοι. Ο Angulo σας αφήνει με το κεφάλι του να κουδουνίζει- μέχρι αυτή τη στιγμή που γράφεται το blog- από το Pontiac Top- 40 chart, που είχε την ατυχία να ακούσει πλήρες και χωρίς καμιά διακοπή ή συντόμευση χθες στο Καυταντζόγλειο στάδιο επί 4 ώρες. Ήμαρτον κύριε Δαμήλο! Ήμαρτον! Τα αυτιά μας πονάνε!