Έγιναν ρόμπες με τον Τσάβες κι ακόμα λένε ψέματα;

Η περίπτωση του Τσάβες είναι ενδεικτική της κατάστασης στον Παναθηναϊκό, όπως άλλωστε είχαμε πει και απ’ αυτό εδώ το βήμα λίγες μόλις μέρες πριν. Το ότι όλο το κύκλωμα προτίμησε να κάνει ότι δεν είδε τίποτε και κάποιοι αμετανόητα γραφικοί μάλιστα, τόλμησαν να πουν "ότι αυτά είναι μυθεύματα", απλά επιβεβαιώνει τον κανόνα.


Τον κανόνα που θέλει τα τελευταία χρόνια στον Παναθηναϊκό, ένα ολόκληρο κύκλωμα εντός κι εκτός της ομάδας να δίνει συνεχώς στον κόσμο μια εντελώς ψεύτικη εικόνα για το τι συμβαίνει στον σύλλογο.


Με την σιγουριά λοιπόν που τους δίνει το ότι "μεταξύ τους" συμφώνησαν ότι... δεν υπάρχει πρόβλημα ή κι αν υπάρχει... άμα δεν το πούμε κι εμείς ποιος θα τον... πιστέψει, αγνόησαν τις... τροχιοδεικτικές βολές που ρίχτηκαν απ' αυτή εδώ την γωνιά.


Μόνο που πλέον κάπου έχει... λασκάρει το σύστημα, ή είναι υπό διάλυση, ή πλέον δεν έχει να... δώσει αντιπαροχές για την τήρηση της ομερτά και της... γραμμής κι έτσι χάλασε όλη η μανέστρα και έγιναν ρόμπα όλοι τους μαζί.


Ο Τσάβες την κοπάνησε λοιπόν χωρίς άδεια, όπως λένε επίσημα από τον Παναθηναϊκό.


Πιθανότατα είναι και έτσι, αλλά δεν είναι αυτό το θέμα και το πρόβλημα με την περίπτωση του Τσάβες.


Καθώς τέτοιες συμπεριφορές, δεν είναι ασυνήθιστες και ειδικά από Λατινοαμερικάνους.


Συμβαίνουν και στις... καλύτερες οικογένειες, ή μάλλον και στις... κανονικές ομάδες τέτοια επεισόδια κατά καιρούς. 


Το πρόβλημα με τον Τσάβες όμως είναι, πως εδώ κάποιος έλεγε ψέματα για την περίπτωσή του από την μια και από την άλλη ο τρόπος διαχείρισής του από τον Ουζουνίδη. 


Καθώς αν ισχύει το ότι ο Τσάβες ήταν προγραμματισμένο να κάνει μαγνητική εδώ, αν ισχύει το ότι ένιωθε ενοχλήσεις και όλα τα σχετικά, το ερώτημα προκύπτει εύλογα.


Και συγκεκριμένα για ποιο λόγο τον χρησιμοποίησε στο παιχνίδι με το Περιστέρι ο Ουζουνίδης τον Τσάβες, από την στιγμή που ίσχυαν όλα αυτά;


Είναι ποτέ δυνατόν;


Να βάζεις να παίξει... ουσιαστικά τραυματίας παίκτης, ο οποίο φαινόταν και δια γυμνού οφθαλμού όταν μπήκε, ότι δεν ήταν έτοιμος από καμιά άποψη; 


Το ένα λοιπόν είναι αυτό.


Το δεύτερο, πέρα από το ανεξήγητο γεγονός ότι μια θλάση κράτησε τόσο καιρό εκτός αγώνων ένα επαγγελματία ποδοσφαιριστή σε μια σύγχρονη επαγγελματική ομάδα, είναι άλλο και είναι πιο σοβαρό.


Εδώ και ένα μήνα λοιπόν, διαβάζαμε καθημερινά ειδικά τις τελευταίες εβδομάδες, ότι ο Τσάβες είναι έτοιμος και... δεν κρατιέται κιόλας να ριχτεί ξανά στην μάχη.


Προφανώς δεν μπορεί όλοι να έλεγαν ψέματα ή να έβγαλαν ιατρική διάγνωση από το μυαλό τους.


Ακόμα κι... αυτοί, έχουν ένα όριο στις μούφες και τα ψέματα που ρίχνουν καθημερινά εδώ και κάτι χρόνια.


Προφανώς επίσης αυτή ήταν η επίσημη ενημέρωση που έπαιρναν από τον Παναθηναϊκό. 


Η πραγματικότητα όμως αποδεικνύεται εντελώς διαφορετική.


Ο Τσάβες ουσιαστικά ποτέ δεν αποθεραπεύτηκε πλήρως όλο το προηγούμενο διάστημα. 


Επομένως, ποιος έλεγε ψέματα για την κατάστασή του και για ποιο λόγο αλήθεια; 


Νομίζω πως είναι προφανές ότι από τον Παναθηναϊκό πρέπει να απαντήσουν επισήμως και συγκεκριμένα στα παραπάνω ερωτήματα και κυρίως ο Μαρίνος αν... δεήσουν κάποια στιγμή να τον ρωτήσουν βέβαια.


Αλλιώτικα ο καθένας μπορεί να βάλει ότι γουστάρει με το νου του.