Deja vu και λίγο Μακεδονικό ταχίνι

Προς στιγμή παρακολουθώντας τον χθεσινό αγώνα ανάμεσα στην Τότεναμ και την Γουότφορντ έμεινα άναυδος! Δεν είχαν περάσει πάνω από οκτώ ώρες από το αφιέρωμα με τίτλο “Secret weapons” που είχα ανεβάσει στο blog του athlitikanea.gr (”Περάστε παρακαλώ στο living room” στη δεξιά στήλη, για να το διαβάσετε), σε σχέση με γκολ που έχουν πετύχει τερματοφύλακες- τα κρυφά όπλα μια ομάδας, ανάμεσα στα οποία και ένα αρκετά παλαιότερο του Paul Robinson! Ο Paul χθες “ξαναχτύπησε”! Σύμπτωση? Deja vu? όπως θέλετε πείτε το. Πάντως, δεν είναι από αυτά που βλέπουμε κάθε μέρα να γίνονται…

Σήμερα, είναι Η ΜΕΡΑ! Ολυμπιακός εναντίον Άρη ή Άρης εναντίον Ολυμπιακού αν προτιμάτε, σε όλα τα επίπεδα!4 ή 5 ώρες συνεχόμενης αθλητικής πανδαισίας (ευχόμαστε…) από τις 4- 4.30 που θα βρεθούμε στο Αλεξάνδρειο μέχρι τις 9 το βράδυ, που θα τελειώνει η συνέντευξη τύπου στο Καραϊσκάκη.

Όσο για τη χθεσινή μπασκετική οβίδα του Μακεδονικού… τι ήταν αυτό παίδες? ειλικρινά δεν το περίμενα… τελικά αποδείχθηκε ότι με εξαίρεση τις 3 πρώτες ομάδες της Α1 (αν και θεωρώ ότι ο καλός Παναθηναϊκός είναι μια κατηγορία μόνος του) όλες οι άλλες υπό προϋποθέσεις βράζουν στο ίδιο καζάνι, υπό την έννοια ότι καθεμία μπορεί να νικήσει την άλλη.  Τιμής ένεκεν στους πράσινους της Νεάπολης που πέτυχαν τη μεγάλη νίκη επί του ΠΑΟΚ, αφήνω το πληκτρολόγιο και πάω να τσιμπήσω λίγο “Μακεδονικό χαλβά”- όχι θα το άφηνα να περάσει στο ντούκου ;) Ή μήπως Μακεδονικό ταχίνι?? Ταχίνι δαγκωτό! Με μέλι κιόλας!