Brasileirao, πιθανές μεταγραφές στον Άρη με βραζιλιάνους

Latin επαρχία η Θεσσαλονίκη. Καταρχήν στο ποδόσφαιρο. Πολλοί φίλοι του «Θεού του πολέμου» μου στέλνετε email αγωνιώντας αν έχω κάποια πληροφορία. Ρωτάτε αν ο Άρης ήδη «έκλεισε» κάποιον νέο Ισπανό ή Βραζιλιάνο παικταρά. Μάλλον όχι ακόμα, αλλά «ψήνεται». Λογικά μέχρι το τέλος της εβδομάδας, ή το αργότερο μέσα στην επόμενη, θα έχουμε εξέλιξη ή εξελίξεις στο μεταγραφικό πεδίο. Άγνωσται αι βουλαί (και οι στόχοι) του Μανέλ Φερέρ, για την θέση του αριστερού winger -μετά την αποχώρηση από την ομάδα του Άλεξ Πέρεθ- ή ακόμα και επιθετικού, μετά την διάγνωση (ύπουλου) τραυματισμού του Σέρχιο Κόκε στους κοιλιακούς. Ποτέ δεν ξέρεις σε αυτές τις περιστάσεις πόσο γρήγορα θα συνέλθει ο αθλητής. Ελπίζω γρήγορα.

Των φρονίμων τα παιδιά πριν πεινάσουν μαγειρεύουν. Ο Ισπανός μάνατζερ αυτοπροσώπως και ουχί δια της προσφιλούς σε άλλες ομάδες μεθόδου των βιντεοκασετών και των «cdeees- dvdeeees» αναζητά τις καλύτερες και πιο συμφέρουσες λύσεις από την γνωστή σε αυτόν λάτιν αγορά. Πάντοτε με εχεμύθεια ως προς τους νέους στόχους του. Επαγγελματίας 100%…

Λίγο πολύ τα διαβάσατε τα παραπάνω στο χθεσινό ρεπορτάζ των κιτρινόμαυρων και υπό αυτή την έννοια «κομίζω γλαύκας εις Αθήνας ή αν προτιμάτε εις Θεσσαλονίκας». Εκείνο, όμως, που δεν είναι και τόσο γνωστό είναι ότι, Θεού θέλοντος και εφόσον όλα κυλήσουν φυσιολογικά, έρχεται από τα μέρη μας ένα άλλο μεγάλο βραζιλιάνικο όνομα, της μουσικής σκηνής αυτή τη φορά, όχι τόσο σύντομα πάντως(14 Νοεμβρίου, είναι μακριά?), για μία και μοναδική συναυλία. Η Tania Maria  . Ίσως και να μην την έχει ακουστά το ευρύ μουσικό κοινό της Ελλάδας, σίγουρα όμως την ξέρουν οι μυημένοι στο είδος της. Γιατί να το κρύψομεν άλλωστε. Είμαστε λάτρες της latin jazz, της samba και της bossa nova. Συνεπώς και του καλοκαιριού. Δυστυχώς, «blue note jazz club» δεν υπάρχει στην πόλη μου (ούτε καν Palenque), για να συχνάζω εκεί κάθε βράδυ, οπότε θα αρκεστώ σε αυτή τη μια και μοναδική εμφάνισή της.

Προσοχή- για όσους δεν τη γνωρίζουν. Το στυλάκι δεν είναι απαραίτητο να αρέσει σε όλους. Είναι όντως για πολύ συγκεκριμένα γούστα. Μην περιμένετε να συναντήσετε καμία λάτιν οπτασία. Λίγο πριν τα εξήντα είναι η γυναίκα. Παρ’ όλα αυτά η φωνή της εκπέμπει καλοκαίρι, διακοπές και ξενοιασιά. Ε.. Σαββατοκύριακο έρχεται! Come with me! Απολαύστε την: