Βρες το μέταλλο σου και απέδειξε τις ικανότητες σου

vres-to-metallo-sou-kai-apedeixe-tis-ikanotites-sou

Τα επόμενα παιχνίδια σε Ελλάδα και Ευρώπη θα καθορίσουν και την πορεία της φετινής χρονιάς και το κατά πόσο θα μπούμε στην διαδικασία να διεκδικήσουμε αυτό το κάτι παραπάνω που συζητάμε τόσα χρόνια. Θα φανεί αν είμαστε έτοιμοι να κάνουμε πρωταθλητισμό στην Ελλάδα και να φτιάξουμε το όνομα μας στην Ευρώπη. 

Aν μπορέσουμε να αφήσουμε πίσω την νοοτροπία του αφελή χωριάτη στο πρωτάθλημα, όπου κάθε χρόνο κάνουμε 2-3 νίκες μεγάλες παίζουμε και 5-10 πολύ καλά παιχνίδια και μετά να νομίζουμε ότι το κάναμε το καθήκον μας και για φέτος αφού βγήκαμε στην Ευρώπη. Να γίνει η ομάδα φιλόδοξη, απαιτητική και αχόρταγη με τις νίκες.

Αν μπορέσουμε να φτιάξουμε μια εικόνα σοβαρής, μαχητικής και αξιοπρόσεκτης ομάδας στο εξωτερικό με στόχο να την ανταλλάξουμε στο μέλλον με πιο ποιοτικές μεταγραφές και πιο εύκολες κληρώσεις. Να γίνουμε club.

Αν μπορέσουμε μέσα από συνεχόμενους αγώνες υψηλών απαιτήσεων να φτιάξουμε το μέταλλό μας, να αλλάξουμε νοοτροπία. Να βιώσουμε το κόστος της διαχείρισης των επιτυχιών και των αποτυχιών για να βρούμε τα πατήματα μας και τον κώδικα επικοινωνίας μας με την ομάδα.

Αν βρούμε τους τρόπους προσέγγισης για να πείσουμε τον κόσμο μας ότι η Λέσχη είναι το μοναδικό μέλλον του Άρη. Αν αποτύχει η Λέσχη ο Άρης αργά ή γρήγορα θα κλείσει. Πρώτο μέλημα μας η εγγραφή νέων μελών και η συνειδητοποίηση τους. Πολύ πιο εύκολα θα πείσει ένας πρώην άπιστος Θωμάς τον άπιστο Θωμά να έρθει παρά οποιοσδήποτε, όσο καλή πρόθεση και να έχει. Δείχνοντας σεβασμό στις απόψεις όλων και δουλεύοντας την προσωπική επαφή κερδίζουμε συμπάθειες που απ’ότι φαίνεται έχουμε εξαντλήσει με την μέχρι τώρα πολιτική. Αυτή η αλλαγή του κλίματος είναι που χρειάζεται η Λέσχη μας. Ένα άνοιγμα ειλικρινές και έμπρακτο. Να σβήσουμε την εικόνα της κλειστής ομάδας που έχουν πολλοί στο μυαλό τους για το εγχείρημα.

Ωραίες μέρες. Είναι αυτό που λέει το Αρειανάκι από το Πέραμα, Μέρες Παράξενες Θαυμάσιες Μέρες. Είμαστε τόσο κοντά να αλλάξουμε σελίδα. Το είπε και ο Δάσκαλος. Αυτός μας έχει καταλάβει και ξέρει πως πρέπει να μας διαχειριστεί. Κάθε συνέντευξη, μάθημα νοοτροπίας. Να τον ακούτε πολύ προσεκτικά και όχι από τις εφημερίδες, από την απομαγνητοφώνηση..

Ας ανακαλύψει ο καθένας μας από τι μέταλλο είναι φτιαγμένος, να το συγκρίνει με αυτό που θέλει να έχει η ομάδα και μετά να διατυπώνει απόψεις. Στα λόγια όλοι Αρειανάρες είναι, όπως και η ομάδα τα τελευταία χρόνια στα λόγια ήταν ομαδάρα. Ας γίνουμε στην πράξη Αρειανάρες για να έχουμε και την απαίτηση από την ομάδα, να γίνει επιτέλους ομαδάρα.

Καλή χρονιά και στη μπασκετάρα μας. Για τα διαρκείας του μπάσκετ θα επανέλθω στο επόμενο. Το γέλιο που ρίχνω με την τάχαμου απορία όλων, γιατί δεν τραβάνε τα έρμα, δεν λέγεται. Εδώ ο κόσμος το’χει τούμπανο και μεις κρυφό καμάρι Άρη μου..