Τσαμπουκάς ο Μάριο Μπαλοτέλι (Sport Gossip)

tsampoukas-o-mario-baloteli-sport-gossip

Τσαμπουκάς ο Μάριο Μπαλοτέλι (Sport Gossip)

Μπορεί το παρατσούκλι του να είναι «Σούπερ Μάριο», αλλά στην πραγματικότητα ο Μάριο Μπαλοτέλι δε θυμίζει σε τίποτα τον γλυκούλη υδραυλικό! Στην προπόνηση της Μάντσεστερ Σίτι, ο άτακτος Μάριο πιάστηκε στα χέρια με τον προπονητή της ομάδας, Ρομπέρτο Μαντσίνι! Όλα ξεκίνησαν όταν ο Ιταλός τεχνικός έκανε παρατηρήσεις στο 22χρονο Μάριο για ένα τάκλιν που έκανε ο δεύτερος σε συμπαίκτη του. Ωστόσο, ο Μάριο δεν έδειξε να καταλαβαίνει και το αποτέλεσμα ήταν να χρειαστεί να τους χωρίσουν για να μη γίνουν χειρότερα τα πράγματα! Βράζει το αίμα του μικρού Μάριο!

Η χρυσή μπάλα του Μέσι

Η λέξη ρεκόρ έχει χάσει πια κάθε νόημα στο άκουσμα του ονόματος του Λιονέλ Μέσι! Για τέταρτη διαδοχική χρονιά ο Αργεντίνος κατέκτησε το βραβείο της «Χρυσής Μπάλας» αφού στο 2012 κατάφερε να πετύχει 91 τέρματα! Παραλαμβάνοντας το βραβείο ο ίδιος ευχαρίστησε, όχι μόνο τους συμπαίκτες του τόσο στην ομάδα της Αργεντινής όσο και στη Μπαρτσελόνα, αλλά φυσικά και τη γυναίκα του και το γιό του. Ταπεινός και ικανός ο Μέσι! Συγχαρητήρια!

Και εγένετο…«Zlataner»

Ο Ζλάταν Ιμπραϊμοβιτς αποτελεί έναν από τους καλύτερους παίχτες όλων των εποχών, αλλά ταυτόχρονα αποτελεί και Θεό- Ίνδαλμα για τους Σουηδούς. Γι’ αυτό το λόγο, οι συμπατριώτες του αποφάσισαν να προσθέσουν τη λέξη «zlataner» στο λεξικό τους! Συγκεκριμένα, το Εθνικό Συμβούλιο της σουηδικής γλώσσας συμπεριέλαβε αυτή τη λέξη, που σημαίνει «κυριαρχώ» προς τιμήν του Ζλάταν!

Η Nike στα πόδια του...κυριολεκτικά

Η εταιρεία Nike σχεδίασε τα νέα παπούτσια του πορτογάλου άσου, Κριστιάνο Ρονάλντο. Το σχέδιο που ονομάζεται «Mercurial IX» έχει χαραγμένους στη μία πλευρά τους αριθμούς 1, 9, 14, 19. 27, 55 και 60, όπου κάθε αριθμός συμβολίζει τις επιτυχίες της ποδοσφαιρικής του καριέρας. Πιο συγκεκριμένα, το νούμερο 1 αναφέρεται στο Πρωτάθλημα στην Ισπανία, το 9 στα γκολ με την εθνική Πορτογαλίας, το 14 στα παιχνίδια που συμμετείχε με την εθνική Πορτογαλίας, το 19 στα γκολ απέναντι στους 19 αντίπαλους στην Primera Division, το 27 στην ηλικία του, το 55 στα παιχνίδια με την φανέλα της Ρεάλ και το 60 στα γκολ που έχει πετύχει με την φανέλα της Βασίλισσας. Λοιπόν, τώρα ο μοναδικός Ρονάλντο έχει επίσημα ακόμη ένα λόγο για να τρέχει μέσα στα γήπεδα!

Όνειρο ζω μη με ξυπνάτε

Ο Ρόμπιν φαν Πέρσι μπορεί να παρομοιαστεί σαν τη “κότα με τα χρυσά αυγά”, αφού ο Ολλανδός επιθετικός διανύει μία από τις καλύτερες περιόδους της ποδοσφαιρικής του καριέρας. Ο Άλεξ Φέργκιουσον καλά θα κάνει να κρατήσει τον “ασυγκράτητο” Ρόμπιν, του οποίου τα σκορ και η συμβολή του στα τελευταία λεπτά κάθε αγώνα είναι καθοριστικής σημασίας! Όπως έγινε και στον αγώνα της Μάντσεστερ Γιουνάιτετ ενάντια στη Γουέστ Χαμ, αλλά και στα εκτός έδρας παιχνίδια της ομάδας, ενάντια στην ομάδα του Σαουθάμπτον και της Μάντσεστερ Σίτι, ο Ολλανδός κατάφερε να πετύχει τα νικητήρια γκολ στις καθυστερήσεις! Ο Ρόμπιν σίγουρα είναι on fire και εμείς χαιρόμαστε να τον απολαμβάνουμε!

Αυτό θα πει έγινα μούσκεμα

Ο  είναι εδώ για να μας δροσίζει. Ή όχι. Αυτό το καταλάβαμε από την πρόσφατη φωτογράφηση του γάλλου ποδοσφαιριστή, μέσα σε μια πισίνα. Ο παίκτης της Λυών θέλησε να τονίσει το γεγονός πως μετά από τους δύσκολους τραυματισμούς του είναι έτοιμος να επιστρέψει και πάλι στα γήπεδα. Συνεπώς αποφάσισε να πραγματοποιήσει μια φωτογράφηση και να αναστατώσει το κοινό! Τι λέτε guys, το πέτυχε;;! 

Ο... προπονητής Κασίγιας

Ο Ίκερ Κασίγιας εκτός από τερματοφύλακας, εκτελεί και χρέη προπονητή, καθώς ο Ντότσε, ο τετράποδος φίλος του δεν είναι και πολύ υπάκουος! Ο τερματοφύλακας της Ρεάλ Μαδρίτης αφιερώνει πολύ χρόνο στον Ντότσε ώστε να τον εκπαιδεύσει για να μπορούν να «συνεννοούνται» με περισσότερη ευκολία. Ο Κασίγιας αρκετές φορές τραβάει βίντεο τις “προπονήσεις” του Ντότσε και τις ανεβάζει στο YouTube, σε περίπτωση που κάποιος θέλει να θαυμάσει τις προπονητικές του ικανότητες! Και εις ανώτερα, Ίκερ!

Κάποιος αυτά τα Χριστούγεννα υπήρξε «naughty»

Ο γνωστός ποδοσφαιριστής , αυτά τα Χριστούγεννα δεν ήταν και πολύ καλό παιδί! Ο λόγος; Τα χαστούκια που έριξε στη σύζυγο του, Σιλβί Μέις, κατά τη διάρκεια του Πρωτοχρονιάτικου ρεβεγιόν!!! Το ζευγάρι είχε απομακρυνθεί το τελευταίο διάστημα και οι φήμες για το επικείμενο διαζύγιο μεγάλωναν. Ωστόσο, η ίδια μετά το περιστατικό δήλωσε πως τον έχει ήδη συγχωρέσει για ότι συνέβη στο πάρτι. Μεγαλόψυχη η κυρία ντε Φάαρτ! Ο χρόνος θα δείξει ποια θα είναι η κατάληξη του διάσημου ζευγαριού.

O Νεϊμάρ στη Disneyland

Ποιος δε θέλει να νιώσει για λίγο και πάλι παιδί; Ποιος είναι ο καλύτερος τρόπος, ειδικά την περίοδο των Χριστουγέννων; Και ποιος διάσημος άσος του ποδοσφαίρου το σκέφτηκε και το πραγματοποίησε; Μα φυσικά ο Νεϊμάρ! Ο Βραζιλιάνος άσος της Σάντος επισκέφτηκε τη Disneyland, όχι όμως με το γιο του - όπως όλοι θα φανταστήκατε- αλλά με ένα φίλο του και το διασκέδασε με τη ψυχή του! Ιδού και οι αποδείξεις! Αχ πόσο σε ζηλεύουμε Νεϊμάρ!

iSofo

O Σόφο είναι τώρα και στο WEB! Ο σέντερ των πρασίνων, Σοφοκλής Σχορτσανίτης, απέκτησε τη δική του επίσημη ιστοσελίδα στο διαδίκτυο, με διεύθυνση bigsofo.gr και οι οπαδοί του μπορούν πλέον όχι μόνο να μαθαίνουν τα τελευταία νέα του παίκτη, αλλά και να επικοινωνήσουν μαζί του!