Θρύλος στα σύννεφα και της μοίρας το παιχνίδι

thrylos-sta-synnefa-kai-tis-moiras-to-paichnidi

Θρύλος στα σύννεφα

Ο Μίκαελ Σουμάχερ, ο διάσημος πρώην πιλότος της Φόρμουλα 1 αποφάσισε να το ρίξει λίγο έξω και επέλεξε να κάνει Skydiving στο Ντουμπάι! Τι άλλο θα μπορούσε να κάνει για να του ανεβάσει την αδρεναλίνη μετά από τόσα χρόνια στο μονοθέσιο της Φόρμουλα 1; Ο φακός τον αποθανάτισε τόσο κατά τη διάρκεια της προετοιμασίας του όσο και στον αέρα! Ο ίδιος δήλωσε πως δεν είναι η πρώτη φορά που το δοκιμάζει και πως το απολαμβάνει κάθε φορά! Ας τον απολαύσουμε!

Της μοίρας το παιχνίδι

Ο λόγος για τον Κώστα Μήτρογλου, ο οποίος κατά τη διάρκεια της διαμονής του στην Κρήτη, για τον αγώνα του Ολυμπιακού με τον Πλατανιά, γνώρισε το θείο του, Πρόδρομο Σοφρόνογλου. Ο ίδιος δήλωσε: «Τα έχασε ο Κώστας όταν με είδε και του είπα ποιος είμαι. Υπήρχε φανερή αμηχανία και ήταν λογικό. Προσπαθήσαμε να σπάσουμε αυτόν τον πάγο. Όταν κατάλαβε την συγγένεια μας ήταν πιο χαλαρός και με ρώτησε κάποια πράγματα». Ο άσος του Ολυμπιακού δεν είχε γνωρίσει ποτέ το θείο του μέχρι εκείνη τη στιγμή! Κάλιο αργά παρά ποτέ που λένε και οι παλαιοί!

Ο «Μπλακ Μάμπα» εκπέμπει S.O.S.

Πανικός έχει προκληθεί στον αθλητικό χώρο με την είδηση του τραυματισμού του Κόμπι Μπράιαντ στον αριστερό αχίλλειο τένοντα! Ο «Μπλακ Μάμπα» αποχώρησε τρία λεπτά πριν το τέλος της αναμέτρησης με τους Ουόριορς τραυματισμένος στον αχίλλειο τένοντα, βάζοντας τους Λος Ατζελες Λέικερς σε ανησυχία για τη συνέχεια της καριέρας του! Οι φήμες για το άδοξο τέλος του 35χρονου μπασκετμπολίστα όλο και φουντώνουν αφού θα παραμείνει εκτός γηπέδων για αρκετούς μήνες. Εμείς ευχόμαστε περαστικά!

Petway is on fire

Ο μπασκετμπολίστας του Ρεθύνου, Μπρεντ Πέτγουεϊ, ο οποίος έγινε γνωστός για τις τραγουδιστικές επιδόσεις του στο τραγούδι «Φωτιά με φωτιά», ήταν καλεσμένος στο «Πρωινό mou» και μίλησε για την προσωπική του ζωή! Ο νεαρός μπασκετμπολίστας δήλωσε πως θέλει να μείνει στην Ελλάδα, να παντρευτεί Ελληνίδα και να κάνει δυο παιδιά, ενώ η ομάδα της εκπομπής προσπάθησε να του προξενέψει τη Σάσα Σταμάτη. Πέραν αυτού, ο Πέτγουεϊ – συνηθισμένος πια- όχι μόνο πήρε το μικρόφωνο αλλά χόρεψε κιόλας συνοδευόμενος από τη μελλοντική πιθανή του νύφη! Αυτά είναι Πέτγουεϊ! Αν βαρεθείς το μπάσκετ, υπάρχουν και τα μπουζούκια!

Διαμαντίδης, απλά και ανεπανάληπτα

Στον αγώνα του Παναθηναϊκού με τη Μπαρτσελόνα στο «Παλάου Μπλαουγκράνα», όλα τα βλέμματα ήταν στραμμένα στο μοναδικό Δημήτρη Διαμαντίδη, ο οποίος για ακόμη μια φορά στάθηκε στο ύψος και στη δύναμη που αρμόζει σε έναν ηγέτη! Ο Ιταλός δημοσιογράφος που έκανε αναμετάδοση του αγώνα, έπλεξε το εγκώμιο του Έλληνα παίκτη, όταν στο τελευταίο λεπτό του αγώνα ο Δημήτρης Διαμαντίδης έβαλε με άνεση το νικητήριο τρίποντο. Συγχαρητήρια στον Δημήτρη Διαμαντίδη και στον Παναθηναϊκό! Απολαύστε τον!

Έχει γούστο η Νατάσσα

Η Νατάσσα Θεοδωρίδου γύρισε το βίντεο κλίπ για το τραγούδι της με τίτλο «Θα 'ρθω να σε δω». Στο επικείμενο βίντεο πρωταγωνιστεί ο Αντώνης Βλοντάκης, μπράβο Νατάσσα , ο οποίος εκτελεί χρέη μοντέλου! Ο πολίστας έδωσε συνέντευξη στο περιοδικό Hello και είπε τα καλύτερα για τη συνεργασία του με την τραγουδίστρια. Το βίντεο σε λίγες μέρες θα ξεκινήσει να προβάλλεται και εμείς θα περιμένουμε να δούμε το αποτέλεσμα!

I am sexy and i know it

Δε ξέρω γιατί, αλλά όταν οι ποδοσφαιριστές έχουν κέφια συνήθως το ρίχνουν στο χορό, τόσο εντός όσο και εκτός γηπέδων! Στην προκειμένη περίπτωση ο παίκτης της Μίλαν, Εμπαγιέ Νιάνγκ, μόλις είδε κάμερα έξω από το γυμναστήριο και με την παρακίνηση από τον Ρομπίνιο, άρχισε να λικνίζεται! Αγαπημένες μου Gals για ρίξτε μια ματιά, δεν είναι κακό!

Ένας σύγχρονος Οδυσσέας

Ο πρώην προπονητής του Παναθηναϊκού, Φάμπρι Γκονζάλεζ, έιχε δηλώσει παλαιότερα πως θα ήθελε να κάνει τη διαδρομή Ελλάδα – Ισπανία οδικώς! Όπως και έγινε! Ο ατρόμητος Γκονζάλεζ πέρασε από τα δόντια της Σκύλλας και της Χάρυβδης αλλά τελικά τα κατάφερε! Ο Ισπανός προπονητής κατά τη διάρκεια της οδύσσειας του –όπως τη χαρακτήρισε- είχε τη δυνατότητα να κάνει αναδρομή στις 26 ομάδες που έχει αλλάξει στην καριέρα του και να κάνει την αυτοκριτική του! Μπράβο Φάμπρι, πάμε και για την Ιλιάδα τώρα!

Ιερός «παράγοντας»

Ο πατήρ Ευάγγελος Φεγγούλης, εκτός από πάτερ είναι και ποδοσφαιρόφιλος! Αυτό είναι γεγονός. Το κυριότερο όμως είναι πως κατέχει και θέση παράγοντα σε ερασιτεχνική ομάδα της Ευρυτανίας! Ο ιερέας, είναι γενικός γραμματέας στην ομάδα της Κρέντης και μέσα από τη δράση του προσπαθεί να βοηθήσει το σύλλογο της περιοχής του και παράλληλα να στρέψει τα παιδιά και τους νέους στο ποδόσφαιρο. Εύγε πάτερ! Να σε καμαρώσουμε «εκεί, εκεί στην Ά εθνική»!

Και κερατάς και γδαρμένος

Ποιος να το περίμενε πως ο διεθνής επιθετικός της Τότεναμ, Ζερμέν Ντεφόε, θα έμενε όχι μόνο χωρίς γυναίκα αλλά και χωρίς γιο;;; Ένα τεστ πατρότητας αποκάλυψε την αλήθεια, καθώς ο γιος που έφερε στον κόσμο η πρώην αγαπημένη του, Αν-Μαρί Μουρ δεν είναι τελικά δικός του! Όπως αναφέρουν τα δημοσιεύματα, ο Ζερμέν δεν είναι ο πατέρας του μικρού Τζόσουα-Τζέιμς. Η σύντομη σχέση που είχε με την Αν-Μαρί αποδείχθηκε ότι ήταν ολίγον ανοιχτή! Σωτήριο αυτό το τεστ!