Μάγκας Φερέιρα, τεράστιος Καπίνο

mankas-fereira-terastios-kapino

Είναι τόσο καλύτερος ο εφετινός φθηνός Παναθηναϊκός από τον Ολυμπιακό που μόνο με 20-25 λεπτά καλού παιχνιδιού κατάφερε να πάρει την ισοπαλία αν και κινδύνεψε σε πολλές στιγμές του αγώνα. Το παιχνίδι έχει μερικά μεγάλα αν για τον Ολυμπιακό και λιγότερα για τον Παναθηναϊκό. Ο Ολυμπιακός είχε το δοκάρι του, είχε χαμένες ευκαιρίες πολλές αλλά για αυτό πρέπει να πει κάποιος πολύ απλά ότι οι επιθετικοί του δεν κάνουν σωστή δουλειά και τίποτε άλλο.

Οι πράσινοι αν είχαν βάλει το γκολ που πήγε στο δοκάρι με την ενέργεια του Λέτο θα είχε πετύχει μία τεράστια νίκη. Δεν νομίζω ότι είναι σκασμένοι στον Παναθηναϊκό. Πήγαν καβάλα στο άλογο, χωρίς να έχουν ακόμα διοίκηση, με το χαμηλότερο μπάτζετ των τελευταίων ετών πήγε με ψηλά το κεφάλι του, έπαιξε λίγο την μπάλα που παίζει όλη την υπόλοιπη σεζόν, προηγήθηκε και έφυγε πάλι καβάλα στο άλογο.

Να λέει και δόξα τω θεώ που δεν έφυγε και με τραυματισμένη τη μισή ομάδα αφού ο αντίπαλος του, αφού έβλεπε ότι δεν μπορούσε να το κάνει αλλιώς πλάκωσε τα δρεπανηφόρα τάκλιν χωρίς βέβαια να τιμωρείται κανένας παίκτης του.  Ο Γιάχος θα πούνε όλοι ότι τα πήγε καλά. Τρομάρα τους λέω εγώ. Δύο οφ σάιντ που παραλίγο να αλλοιώσουν το αποτέλεσμα,  δεν έβγαλε τις κάρτες που έπρεπε στον Ολυμπιακό αλλά κατά τα άλλα, γκολ δεν έβαλε οπότε ευχαριστημένοι να είναι οι φίλοι του ΠΑΟ…

Το πρόσωπο του αγώνα για τον ΠΑΟ ήταν ο Καπίνο. Τεράστια εμφάνιση, κράτησε μόνος του την ομάδα ζωντανή με εκπληκτικές αποκρούσεις του και θύμιζε, και δεν είναι ιεροσυλία, Βάντσιχ στα καλά του. Ψηλός, εντυπωσιακός, καλός στα ψηλά και στα χαμηλά, να τον φτύσουνε να μην τον ματιάσουν. Ο Φερέιρα είναι σαφές ότι προτίμησε να είναι λίγο πιο πίσω η ομάδα για να μπορεί να κτυπήσει στην κόντρα και του βγήκε. Μαθήματα παρέδωσε ο Πορτογάλος στον Βαλβέρδε για άλλη μία φορά. Πέρυσι για να χάσει έπρεπε να παίξει και με τον Καλόπουλο ο Ολυμπιακός, φέτος είχε προνοήσει και η ομάδα τα κατάφερε.

Ο Βαλβέρδε ήθελε να πιέσει ψηλά, να ελέγξει το ρυθμό και να πνίξει τον αντίπαλό του. Χοντρικά τα κατάφερε, αλλά το αποτέλεσμα δεν του κάνει. Έχασε τη μεγάλη ευκαιρία να προσπεράσει τον αιώνιο που δεν είναι στα καλύτερά του αν και ο ίδιος έκανε 14 μεταγραφές. Είχε μία μεγάλη απουσία είναι η αλήθεια ο Βάσκος. Του έλειπε ο Καλόπουλος αλλά προσπάθησε με κάθε τρόπο να πάρει το παιχνίδι. Δεν τα κατάφερε και αυτό το χρεώνεται. Δεν είναι καλός ο Ολυμπιακός και απέναντι σε αυτόν τον Παναθηναϊκό που δεν έπαιξε πολύ καλά είχε μεγάλη ευκαιρία και την έχασε.