Ήταν έτοιμος να αποχωρήσει από τον Ηρακλή

itan-etoimos-na-apochorisei-apo-ton-irakli

Ο προβληματισμός του ήταν πολύ μεγάλος μετά το τέλος του αγώνα του Ηρακλή με τον Θρασύβουλο στο Καυτατζόγλειο. Τα εκτεταμένα επεισόδια που έγιναν λίγο πριν από το τέλος του αγώνα της αγαπημένης του ομάδας και υποχρέωσαν  τον διαιτητή της αναμέτρησης να σφυρίξει τη λήξη τουλάχιστον τρία λεπτά πριν από την κανονική διάρκειά του αποτέλεσαν την κύρια αιτία έκρηξης του προέδρου της ΠΑΕ Ηρακλής.

Ο δημοφιλής τραγουδιστής δεν θα μπορούσε σε καμία περίπτωση να συμβιβαστεί με τα όσα έγιναν στο Καυτατζόγλειο. Την είσοδο οπαδών με καλυμμένα τα πρόσωπα, τη διακοπή του παιχνιδιού και τους κινδύνους που συντρέχουν για το μέλλον του Ηρακλή. Ο Αντώνης Ρέμος ήταν αποφασισμένος να παραιτηθεί. Οι στενοί του συνεργάτες προσπαθούσαν να τον «καλμάρουν» και του ζήτησαν να σκεφθεί πιο ψύχραιμα.

Ο Ρέμος συζήτησε αρκετά για το θέμα με τον προσωπικό του φίλο και κουμπάρο, τον πρόεδρο της Σούπερ Λίγκα Πηλαδάκη, ο οποίος έπαιξε καθοριστικό ρόλο για να μην κάνει πράξη την αρχική του σκέψη ο πρόεδρος του Ηρακλή. Την επομένη του αγώνα ο Ρέμος μίλησε δημόσια σε ραδιοφωνικό σταθμό της Θεσσαλονίκης, όπου εξέφρασε την πικρία του για την εικόνα που είδε και σε καμία περίπτωση δεν είναι αυτή που θέλει να βλέπει στους αγώνες της αγαπημένης του ομάδας. Είπε επίσης ότι η πόρτα της ΠΑΕ Ηρακλής είναι ανοιχτή για οποιονδήποτε ενδιαφέρεται να αναλάβει τις τύχες της ομάδας.

Η κατάσταση στον Ηρακλή είναι έκρυθμη. Ο Μάκης Κατσαβάκης, που ανέλαβε τις τύχες της ομάδας και διαδέχτηκε τον Μπορέλ, γνωρίζει πως χρειάζεται να καταβάλει μεγάλη προσπάθεια για να αλλάξει τα δεδομένα. Πιστεύει όμως πως θα μπορέσει να επαναφέρει τον Ηρακλή στον δρόμο των επιτυχιών, ώστε να απομακρυνθεί η ομάδα από τις επικίνδυνες θέσεις της βαθμολογίας.

Για τρίτη συνεχόμενη αγωνιστική περίοδο βιώνουν στον Γηραιό αυτή την κατάσταση. Να βρίσκεται, δηλαδή, η ομάδα στις τελευταίες θέσεις της βαθμολογίας και να κάνει αγώνα δρόμου για να εξασφαλίσει την παραμονή της στη Σούπερ Λίγκα. Τα δύο προηγούμενα χρόνια γλίτωσε στο παρά πέντε τον υποβιβασμό στη Β’ Εθνική. Μία τέτοια εμπειρία δεν θέλουν να ζήσουν ξανά στο Καυτατζόγλειο. Η ψυχραιμία, αυτές τις δύσκολες ώρες, είναι ο καλύτερος σύμβουλος.

Το άρθρο δημοσιεύτηκε στις 11.12.2008.