Η Ελλάδα παίζει μπάλα και σας θέλουμε συνοδοιπόρους

i-ellada-paizei-bala-kai-sas-theloume-synodoiporous

Η σκέψη ωρίμαζε σαν φρούτο στο μυαλό εδώ και χρόνια! Η δημιουργία ενός site στο οποίο θα παίζει μπάλα, κυριολεκτικά όλη η Ελλάδα. Ενός site που, θέλουμε να πιστεύουμε πως έρχεται να καλύψει ένα κενό στο διαδίκτυο και που ως στόχο έχει να προσελκύσει τους φιλάθλους όλων των ομάδων ανά την Ελλάδα και να τους προσφέρει άμεση και έγκαιρη ενημέρωση για όσα συμβαίνουν καθημερινά στο χώρο του ελληνικού ποδοσφαίρου. Και επειδή Ελλάδα δεν είναι μόνο η Αθήνα και η Θεσσαλονίκη, έτσι και το ελληνικό ποδόσφαιρο δεν είναι μόνο η ΑΕΚ, ο Αρης, ο Ολυμπιακός, ο Παναθηναϊκός και ο ΠΑΟΚ (σ.σ. η επιλογή έγινε αλφαβητικά για να μην έχουμε παρεξηγήσεις με το… καλημέρα).

Για τη δική μας ομάδα, εδώ στο dokari.gr το ελληνικό ποδόσφαιρο δεν υπάρχει χωρίς τους μικρομεσαίους, όπως θέλουν να αυτοαποκαλούνται –κακώς- οι υπόλοιπες ομάδες της Σούπερ Λίγκας. Όπως δεν υπάρχει Σούπερ Λίγκα, χωρίς τη Β’ Εθνική, Β’ Εθνική χωρίς τη Γ’ και Γ’ Εθνική χωρίς τη Δ’ Εθνική. Μια αλυσίδα είναι το ελληνικό ποδόσφαιρο, η οποία έχει δεθεί στο ερασιτεχνικό κομμάτι που τόσο ξεχασμένο είναι από όλους.

Εδώ, θα τα βρείτε όλα. Στο athlitikanea.gr, το απόλυτα ποδοσφαιρικό portal. Με την απαραίτητη πίστωση χρόνου, που ευελπιστούμε ότι θα μας δώσετε, για να γινόμαστε κάθε μέρα και καλύτεροι, ποντάροντας πολλά στην καθημερινή επικοινωνία που θα αναπτύξουμε με εσάς τους «επισκέπτες» αυτής της νέας προσπάθειας, αλλά και με όλες τις ομάδες, πιστεύοντας ότι θα έχουμε μια άρτια συνεργασία. Αυτό το ταξίδι της ενημέρωσης μέσα από τον ιστότοπο μας θα είναι σίγουρα μακρύ. Θα είναι και συναρπαστικό, πιστέψτε μας, γιατί είναι συναρπαστικό, έτσι κι αλλιώς το ποδόσφαιρο. Και ας μην του δίνουν αυτοί που πρέπει τη δέουσα προσοχή.

Επειδή όμως οι καλοί λογαριασμοί κάνουν τους καλούς φίλους, οφείλουμε από την πρώτη στιγμή να ξεκαθαρίσουμε κάτι πολύ σημαντικό για εμάς, αλλά και για εσάς. Στον χώρο μας δεν θα αρκεστούμε σε μια απλή καταγραφή της ειδησεογραφίας. Δεν λατρέψαμε ποτέ άλλωστε το copy paste. Θα ασκούμε κριτική, καλοπροαίρετη πάντα, προς κάθε κατεύθυνση καυτηριάζοντας τα κακώς κείμενα και επικροτώντας ό,τι καλό γίνεται στο ελληνικό επαγγελματικό και ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο.

Ας αφήσουμε όμως τα θα, που δεν μας εκφράζουν άλλωστε και ας μπούμε απευθείας στα βαθιά. Εδώ ήμαστε και ήρθαμε για να μείνουμε. Γιατί κανένας δεν πρέπει να ξεχνά πως  «όλη η Ελλάδα παίζει μπάλα στο athlitikanea.gr». Πάμε λοιπόν και καλό μας ταξίδι!