Harlem Shake, και λίγο κουτσομπολιό για να περάσει η ώρα

harlem-shake-kai-ligo-koutsompolio-gia-na-perasei-i-ora


Harlem Shake παντού

Η ομάδα του Αχαρναϊκού βρήκε μάλλον ένα νέο τρόπο προπόνησης, ευχάριστο και ξεκαρδιστικό! Η ομάδα αφού αποθανατίστηκε να χορεύει στους ρυθμούς της νέας χορευτικής μόδας που ακούει στο όνομα Harlem Shake, γιορτάζοντας την επιτυχία της ομάδας για την 1η θέση του Νοτίου ομίλου της Football League, σκέφτεται να το καθιερώσει και στις προπονήσεις! Λέτε να το δούμε κι αυτό;;!!!

Λατρεία για τον Καραγκούνη

Αυτό που είδαμε μας χαροποίησε πολύ, όχι μόνο γιατί ο συγκεκριμένος παίκτης είναι Έλληνας, αλλά και γιατί ο δικός μας «Κάρα» συνεχίζει να διαπρέπει εντός των γηπέδων και να γεμίζει με χαμόγελα τους οπαδούς της εκάστοτε ομάδας, στην οποία παίζει. Συγκεκριμένα, πριν λίγες μέρες, οπαδοί της Φούλαμ μαζεύτηκαν έξω από τη μπουτίκ της ομάδας για ένα αυτόγραφο από το Γιώργο Καραγκούνη. Ο έλληνας άσος επισκέφτηκε το μέρος μαζί με το συμπαίκτη του, Σάσα Ρίτχερ και μοίρασαν αυτόγραφα και φωτογραφήθηκαν με τους οπαδούς. Μπράβο «Κάρα» που μας κάνεις υπερήφανους!

Ο Έρως χρόνια δεν κοιτά

Το γνωστό γνωμικό φαίνεται να αποτελεί σταθερή αξία για το Ντιέγκο Μαραντόνα, αφού ο 52χρονος Αργεντίνος είναι απίστευτος ερωτιάρης! Πέραν του γεγονότος ότι ο Ντιέγκο έγινε πρόσφατα πατέρας για 5η φορά, ο θρύλος της Αργεντινής έχει ξελογιαστεί με την κατά 30 χρόνια μικρότερη του, Ρόσια Ολίβα! Η νέα του κατάκτηση έγινε αποδέκτης των συναισθημάτων του ερωτιάρη Ντιέγκο, όταν αυτός έγραψε στην προσωπική του σελίδα σε ιστότοπο κοινωνικής δικτύωσης «Ρόσιο, σε αγαπώ»!!! Η Ρόσιο, η οποία και ανταποκρίθηκε στην αγάπη του (!), σπουδάζει Ιατρική και παίζει μπάλα στην ομάδα της Ρίβερ Πλέιτ, Ντιέγκο, αυτή η καρδιά πόσες φορές μπορεί να αγαπήσει άραγε;;!!!

Ένα μικρό και απλό δωράκι

Ο γνωστός σε όλους μας Ντέιβιντ Μπέκαμ αποθανατίστηκε με το νέο του απόκτημα! Ένα δωράκι αξίας 80.000 ευρώ τόσο για τον ίδιο όσο και για την οικογένεια του. Ο άγγλος άσος αποφάσισε να αγοράσει ένα αυτοκίνητο της εταιρίας Audi και εμφανίστηκε με αυτό την ώρα που έφευγε από το γήπεδο μετά από προπόνηση, όπου φωτογραφήθηκε με οπαδούς της ομάδας και υπέγραψε αυτόγραφα! Απολαύστε το!

Αυτοκόλλητη απογοήτευση

Μετά από τις πολλαπλές άσχημες εμφανίσεις της Άρσεναλ στα γήπεδα, ο απογοητευμένος κόσμος της ομάδας, έχοντας χάσει τον ενθουσιασμό και το ενδιαφέρον του, κατηγορεί τον Αρσέν Βενγκέρ, Γι’αυτό το λόγο, μια μερίδα οπαδών των «Κανονιέρηδων» προέβη σε μια κίνηση για να εκφράσουν την απογοήτευση τους! Συγκεκριμένα, κόλλησαν αυτοκόλλητο στο άγαλμα του Τιερί Ανρί που έχει στηθεί έξω από το Emirates Stadium, στο οποίο αναγραφόταν η έκφραση « Φύγε Βενγκέρ»! Ανυπομονούμε να δούμε ποιες θα είναι οι εξελίξεις στη Άρσεναλ καθώς το κλίμα παραμένει τεταμένο!

Η Βασίλισσα έχει κέφια

Η Ρεάλ Μαδρίτης προκρίθηκε για τον τελικό του Κόπα ντελ Ρέι μέσα στο Καμπ Νου, μετά τη νίκη της (3-0) επί της Μπαρτσελόνα! Ο Ζοζέ Μουρίνιο πανηγύρισε σαν μικρό παιδί, δείχνοντας τα τρία του δάκτυλα στον φωτογραφικό φακό μαζί με όλο το τεχνικό επιτελείο του! Ο «special one» δε μπορούσε να κρύψει τη χαρά του, αλλά δεν υπολόγισε την ντίβα- Κριστιάνο Ρονάλντο- ο οποίος στις φωτογραφίες έδειχνε τα… δύο τέρματα που σημείωσε ο ίδιος!!! Ο τελικός αναμένεται εκρηκτικός, καθώς οι Καταλανοί θέλουν να πάρουν εκδίκηση για την εντός έδρα ήττα τους! Τα βλέμματα όλων είναι στραμμένα στο Ρονάλντο, οποίος μετά τον αγώνα δήλωσε πως έχει πετύχει τα οκτώ από τα δώδεκα γκολ του κόντρα στους Καταλανούς μέσα στη Βαρκελώνη! Ήδη τα δημοσιεύματα κάνουν λόγο για την άνεση του Ρονάλντο να σκοράρει απέναντι στους «μπλαουγκράνα», και το «Καμπ Νου» να εξελίσσεται σε δεύτερο σπίτι του!!!

Αλαζονεία η βλακεία;

Ακόμη μια φορά ο «σούπερ Μάριο» μας απασχολεί με τα καμώματα του! Αυτή τη φορά ο Ιταλός άσος της Μίλαν παρήγγειλε σε γλύπτη το άγαλμα του στις πραγματικές του διαστάσεις για να στολίσει το χώρο του σπιτιού του!!! Ο Μάριο Μπαλοτέλι θέλει να αποθανατίσει για πάντα την πόζα του εαυτού του τη στιγμή που πανηγυρίζει για γκολ! Όπως δήλωσε ο ίδιος, ο οποίος ανυπομονεί να δει τον εαυτό του σε άγαλμα, η απεικόνιση του θα θυμίζει «αθλητή από την αρχαιότητα και θα είναι μίξη κλασικού και ποπ στυλ, σε χρώμα μπρονζέ και μάτια από πέτρες». Και διερωτώμαι, γιατί;;;!!!

Άλλος για τη βάρκα μας;

Τα βρετανικά δημοσιεύματα έχουν πάρει φωτιά με την είδηση πως η Παρί Σεν Ζερμέν μετά από τον Μπέκαμ ετοιμάζεται να πάρει στο Παρίσι τον άσο της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, Γουέιν Ρούνεϊ! Σύμφωνα με τα δημοσιεύματα, οι Γάλλοι ετοιμάζονται να προσφέρουν 40 εκατ. λίρες για να πάρουν τον Άγγλο σταρ!!! Αν ολοκληρωθεί η μεταγραφή, η Παρί Σεν Ζερμέν θα αποτελεί μια ομάδα μεγατόνων! Ίδωμεν!

Μερσέντες και σε τατουάζ

Ο Λιούις Χάμιλτον φαίνεται αποφασισμένος να αφήσει πίσω του την πορεία του στη ΜακΛάρεν και να δηλώσει εμπράκτως πως νιώθει καλά στη νέα του οικογένεια, τη Μερσέντες! Δια του λόγου το αληθές, «χτύπησε» μέχρι και τατουάζ! Ο Χάμιλτον, ο οποίος οδηγεί το μονοθέσιο της Μερσέντες στη Φόρμουλα 1, δηλώνει ενθουσιασμένος και έτοιμος να βάλει τα δυνατά του για κατακτήσει η ομάδα του την κορυφή! Καλή επιτυχία!

Μπαμπάδες εν δράσει

Οι διάσημοι άσοι της Μπαρτσελόνα, Ζεράρ Πικέ κα ι Λιονέλ Μέσι, έδειξαν για λίγο μια άλλη πλευρά του εαυτού τους, όχι αυτήν που τους έχουμε συνηθίσει εντός του αγωνιστικού χώρου, αλλά μια πιο ευαίσθητη, αυτήν του πατέρα!!! Ο φωτογραφικός φακός τους αποθανάτισε πρόσφατα μαζί με τα μωρά τους, σε καθημερινή βόλτα. Η αλήθεια είναι ότι τα μικρά τους πάνε τόσο πολύ όσο και η στρογγυλή θεά! Να τους ζήσουν!