Η αδυναμία των ποδοσφαιριστών στα τατουάζ. Wild tattoo

 

i-adynamia-ton-podosfairiston-sta-tatouaz-wild-tattoo

Wild tattoo

O Ζλάταν Ιμπραϊμοβιτς είναι γνωστό πως έχει αδυναμία στα τατουάζ. Για αυτό το λόγο έχει διακοσμήσει το σώμα του με πολλά σχέδια! Όπως έχει δηλώσει ο ίδιος στο παρελθόν, τα ιδιαίτερα τατουάζ που κοσμούν το σώμα του, εκπροσωπούν την άγρια, δυναμική και ηγετική προσωπικότητα του! Για ρίξτε μια ματιά αγαπημένες μου Gals!

Pink… Beckham

Ο διάσημος ποδοσφαιριστής Ντέιβιντ Μπέκαμ για ακόμη μια φορά τράβηξε πάνω του όλα τα φλας, όταν εθεάθη να προπονείται με τα νέα του ποδοσφαιρικά παπούτσια σε χρώμα… ροζ!!! Όπως δήλωσε ο ίδιος, το ροζ είναι το αγαπημένο χρώμα της κόρης του Χάρπερ. Κάτι ήξεραν οι παλαιοί που έλεγαν ότι οι πατεράδες έχουν αδυναμία στις κόρες!

Από νωρίς στα φώτα της δημοσιότητας

Ο λόγος για το νεογέννητο γιο της Σακίρα και του Πικέ, Μίλαν! Ο μικρός Μίλαν είναι κιόλας ένα celebrity μωρό και οι πανευτυχείς γονείς κάνουν ότι μπορούν για να δείξουν πως ο Μίλαν είναι πλέον μέρος του συστήματος!!! Η πρόσφατη φωτογραφία του μωρού μαζί με τον πατέρα του, όπου ο καταλανός άσος τον κρατάει στο χέρι του, αποδεικνύει περίτρανα όχι μόνο την τρυφερότητα και την αγάπη των διάσημων γονιών, αλλά και τη μανία για προβολή στα ΜΜΕ. Παιδιά κρατήστε και κάτι για τον εαυτό σας…!

Λατρεία για τον Μέσι

Το είδαμε κι αυτό! Ο νικητής και της φετινής «Χρυσής μπάλας» φαίνεται πως αποκτά φανατικούς οπαδούς που τον λατρεύουν σαν Θεό!!! Πιο συγκεκριμένα, στον αγώνα της Αργεντινής με την Σουηδία, ένας οπαδός εισέβαλε στον αγωνιστικό χώρο και άρχισε να αγκαλιάζει και να φιλά τον Μέσι! Φυσικά ο Αργεντίνος άσος δέχτηκε με χαρά και έκπληξη την κίνηση θαυμασμού από τον οπαδό και δε δίστασε στιγμή να τον ευχαριστήσει για την εκδήλωση αγάπης από μέρους του! Είναι γνωστό άλλωστε πως η εικόνα του καλού παιδιού τον ακολουθεί παντού και πάντα!

Κίνηση ανθρωπιάς

Αξιοθαύμαστη είναι η κίνηση του Λουκάς Βύντρα να βοηθήσει έναν 22χρονο που έχασε τα πόδια του σε διάβαση τρένου. Ο άτυχος νέος πέρυσι τον Οκτώβριο παρασύρθηκε από τρένο στη διάβαση της Κωνσταντινουπόλεως και από τότε η οικογένεια του προσπαθεί να συγκεντρώσει χρήματα για να του τοποθετηθούν τεχνητά μέλη. Ο Βύντρα μόλις ενημερώθηκε για το ατυχές συμβάν του νεαρού αποφάσισε να καλύψει με δικά του χρήματα την τοποθέτηση ενός τεχνητού μέλους. Ένα μεγάλο μπράβο στον Λούκας που μας υπενθύμισε πόσο σημαντικό είναι να βοηθάς το συνάνθρωπο!

Δεν άκουσα; Πώς είπατε;

Αφού συνέβη και αυτό τότε όλα είναι πιθανά σε αυτήν τη ζωή! Φυσικά μιλάω για την είδηση πως ο Γιουσέιν Μπολτ, δεν κατάφερε να κατακτήσει την πρώτη θέση στην πρώτη του συμμετοχή σε κούρσα για το 2013! Ο «πιο γρήγορος και από τον άνεμο» σπρίντερ, στην κούρσα των 400 μέτρων σε αγώνα στο Κίνγκστον τερμάτισε στην πρώτη θέση στη σειρά του με 46.71, αλλά σύμφωνα με τους χρόνους των υπολοίπων αθλητών, κατετάγη τρίτος!!! Ο ίδιος δήλωσε: «Δεν με ένοιαζε ο χρόνος, απλά ήθελα να συμμετάσχω σε αυτόν τον αγώνα». Να τον πιστέψουμε;

Από διαφήμιση σε διαφήμιση

Είναι γεγονός πως οι διάσημοι άσοι των γηπέδων το έχουν ρίξει στα καλλιτεχνικά!!! Ακολουθώντας ο ένας τα βήματα του άλλου, καταλήγουμε να τους βλέπουμε πιο συχνά στις διαφημίσεις παρά στους αγώνες!!! Ειδικά οι ισπανοί και οι Καταλανοί παίκτες έχουν πάρει φόρα! Μετά τον Μέσι και τον Κασίγιας ήρθε και η σειρά του Φερνάντο Τόρες! Ο επιθετικός της Τσέλσι συμφώνησε να διαφημίσει εξοπλισμό κουζίνας της Samsung! Από την άλλη, ο Σεσκ Φάμπρεγκας δίνει μια χείρα βοηθείας σε ψαράδες και διαφημίζει μπύρα! Ας τους απολαύσουμε!