Sporty gossip top 10: Οι ατασθαλίες των αθλητών

sporty-gossip-top-10-oi-atasthalies-kai-oi-paraxenies


Δυο δυο στην… πισίνα δυο δυο!


Το δελφίνι της πισίνας και χρυσός ολυμπιονίκης Μάικλ Φέλπς φαίνεται πως μαγεύτηκε από τη σειρήνα Τζασμίν Βαλτς! Φήμες θέλουν οι δυο τους να αποτελούν το νέο καυτό ζευγάρι στον κόσμο των celebrities! Μπορεί φυσικά ο Μάικλ να μην χαρακτηρίζεται ως celebrity αλλά η Τζασμίν με μια ταινία ερωτικού περιεχομένου και το ρόλο της ως πέτρα του σκανδάλου στο διαζύγιο της Κόρτνι Κοξ και του Ντέιβιντ Αρκέτ στο βιογραφικό της, σίγουρα είναι! Για να δούμε πόσο θα κρατήσουν τα μάγια της όμορφης Τζασμίν;

Της γραφειοκρατίας το μπάχαλο


Τα απίστευτα και τραγελαφικά περιστατικά που διαδραματίζονται κάθε μέρα σε κάποιο φορέα του δημοσίου κυρίως, έφτασαν μέχρι και τον αθλητισμό! Ο πρώην  άσος του Παναθηναϊκού, Σεμπάστιαν Λέτο, ενώ κατάφερε με δικαστική απόφαση να επανακτήσει το ιταλικό του διαβατήριο, η διοίκηση του τριφυλλιού αποφάσισε να λύσει τη συνεργασία τους, με σκοπό να αδειάσει η θέση ξένου στην ομάδα και να έχει δικαίωμα συμμετοχής το νέο απόκτημα του, ο Γιοχέι Καζιγιάμα! Ωστόσο, οι κακές γλώσσες (ίσως και οι καλές) λένε πως αυτό ήταν μια πρόφαση καθώς ο Σέμπι ζητούσε αρκετά χρήματα για να ανανεώσει το συμβόλαιο του! Η αλήθεια βρίσκεται εκεί έξω… Χ!

«Στα καινούρια μου σεντόνια…»


Ο Μπρούνο Τσιρίλο μετά συζύγου – Έλενας Ασημακοπούλου-  αφού επέστρεψαν από την Κύπρο, αποφάσισαν να το ρίξουν λίγο έξω. Το ζευγάρι εθεάθη να διασκεδάζει στα μπουζούκια, συγκεκριμένα στην Άννα Βίσση, ενώ προηγουμένως είχαν  δειπνήσει σε γνωστό εστιατόριο και γιορτάζοντας τα γενέθλια της Έλενας.  Φυσικά η μικρή δεσποινίδα Τσιρίλο τους περίμενε στο σπίτι. Εύγε! Χρειάζεται να βγαίνει και λίγο μόνο του το ζευγάρι!

Η πιο διάσημη μπάλα


Προσφάτως παρουσιάστηκε από την adidas η μπάλα που θα χρησιμοποιηθεί στη νοκ-άουτ φάση της διοργάνωσης του UEFA Champions League. Η φετινή μπάλα χαρακτηρίζεται εκτός από τα γνωστά σε όλους μας αστέρια, από τα έντονα χρώματα, τις τεχνολογικές καινοτομίες, όπως η εξωτερική επίστρωση χωρίς ραφές και την απεικόνιση των ετών που διεξήχθησαν οι τελικοί στο Wembley. Απολαύστε τη!

Ταλεντάρα


Ο λόγος για τον Θοδωρή Παπαλουκά, ο οποίος πρωταγωνίστησε ως guest σε επεισόδιο διάσημης ρώσικης τηλεοπτικής σειράς! Πέρα του γεγονότος ότι ο Θοδωρής υποδύθηκε τον εαυτό του, δύσκολος ρόλος ομολογουμένως, μας εξέπληξε όλους με την ευφράδεια του στα ρώσικα! Σε κάτι ωφέλησε η μεταγραφή του στην ΤΣΣΚΑ Μόσχας! Άντε και στο Hollywood!

Ο λόγος του συμβόλαιο


Στη συγκεκριμένη περίπτωση δεν είναι ο λόγος του αλλά το γκολ του! Φυσικά μιλάμε για τον Τίο Γουόλκοτ, ο οποίος έχει πιάσει το νόημα για τους χαλεπούς καιρούς που ζούμε και θέλησε να το πιάσει και η διοίκηση της Άρσεναλ! Πιο συγκεκριμένα. στον αγώνα με τη Γουέστ Χαμ, ο Τίο σκόραρε και πανηγύρισε προσποιούμενος πως είχε στα χέρια του ένα συμβόλαιο και το…  υπέγραφε!!! Ωστόσο μας την έσκασε ο ατιμούλης καθώς είχε ήδη υπογράψει για νέο συμβόλαιο με μια πολύ καλή αμοιβή! Τώρα οι 100.000 λίρες την εβδομάδα θεωρούνται καλές;;! Μάλλον ικανοποιητικές για τον Τίο!

Υπόθεση… οικογενειακή


Όλοι θυμόμαστε την εκπληκτική κουτουλιά που έδωσε ο Ζινεντίν Ζιντάν στον ιταλό Μάρκο Ματεράτσι στο μουντιάλ του 2006! Στα χνάρια του πατέρα του φαίνεται πως κινείται και 17χρονος γιος του, Έντσο, ο οποίος στην αναμέτρηση του διεθνούς κυπέλλου AL KASS και εκτός φάσης, μετά από μια δύσκολη και σκληρή διεκδίκηση της μπάλας με έναν αντίπαλο, βγήκε εκτός εαυτού και τον κλότσησε στα γεννητικά όργανα ενώ κι οι δύο ήταν πεσμένοι στο έδαφος! Φυσικά αμέσως μετά είχε την ίδια τύχη με τον διάσημο πατέρα του: Είδε το δρόμο της αποβολής μαζί με την κόκκινη κάρτα! Πολύ ευέξαπτη η οικογένεια Ζιντάν μου φαίνεται!

«Για τα λεφτά τα κάνεις όλα…»


Ο άσος του Ολυμπιακού, Ράφικ Τζεμπούρ, μετά την ολοκλήρωση του θρίλερ της πιθανής μεταγραφής του σε ομάδα της γειτονικής Τουρκίας, απασχολεί τα Μ.Μ.Ε με το γεγονός πως με εισαγγελική εντολή ελέγχονται όλα τα οικονομικά στοιχεία του παίκτη! Η οικονομική αστυνομία είναι υπεύθυνη για να ελέγξει όχι μόνο αν ο Τζεμπούρ έχει καταθέσει φορολογική δήλωση από το 2007 μέχρι σήμερα, αλλά και να ερευνήσει το έμβασμα 1εκ. ευρώ που φαίνεται σε λογαριασμό του από εταιρεία εξωτερικού. Οι φήμες λένε πως το ποσό αυτό προέρχεται από στοιχηματική εταιρεία! Ο Τζεμπούρ προς το παρόν δεν έχει κάνει δηλώσεις επί του θέματος και εμείς αναμένουμε το πόρισμα της οικονομικής αστυνομίας.

You can live your hat on...και στο γήπεδο!


Οι πορτογάλοι είναι τελικά πολύ ευρηματικός… και τολμηρός λαός! Αυτό το αποδεικνύει η κίνηση μιας πορτογαλικής ομάδας ποδοσφαίρου για να προσελκύσει το γυναικείο πληθυσμό στο γήπεδο. Πιο συγκεκριμένα, η Πάκος Φερέιρα αποφάσισαν να δώσουν ένα πολυπόθητο κίνητρο στις γυναίκες, όπως το… στριπτίζ! Ναι ναι, καλά διαβάσετε αγαπημένες μου Gals! Οι άσοι της ομάδας, Φιλίπε Ανουνσιασάο και Ρουί Καετάνο, πρωταγωνιστούν σε βίντεο έτοιμοι για όλα με σκηνή  που έχει γυριστεί σε ντουζιέρα! Τα καλύτερα νέα όμως δεν είναι αυτά, αλλά το γεγονός ότι το βίντεο αυτό είναι το πρώτο και ακολουθεί και δεύτερο!!! Ένα μεγάλο μπράβο στην ομάδα που μόλις απέκτησε το σεβασμό και την αμέριμνη προσοχή μας! Καιρός να μιμηθούμε και εδώ στην Ελλάδα τα καλά παραδείγματα! Παρακαλώ για ρίξτε μια ματιά!

Μπέκαμ ο φιλάνθρωπος

Για ακόμη μια φορά ο Ντέιβιντ Μπέκαμ καταφέρνει να μας καθηλώσει με το φιλανθρωπικό του έργο. Ο διάσημος ποδοσφαιριστής δήλωσε πρόσφατα στη συνέντευξη τύπου για τη μεταγραφή του, πως θα δωρίσει την αμοιβή του για την 5μηνη παραμονή του στη Παρί Σεν Ζερμέν σε ορφανοτροφείο του Παρισιού! Ο ίδιος φαίνεται ενθουσιασμένος με την προοπτική πως θα αγωνιστεί αμισθί και θα συνεισφέρει με αυτόν τον τρόπο στην οικονομική υποστήριξη του ορφανοτροφείου. Δεν είναι η πρώτη φορά άλλωστε που η οικογένεια αποφασίζει να δωρίσει χρήματα σε φιλανθρωπίες και γι’αυτό το λόγο αξίζουν ένα μεγάλο μπράβο!