«Έφυγε» ο Πέτρος Θεοδωρίδης

 Ο πιο παλιός παράγοντας στον χώρο του ποδοσφαίρου, ο πρόεδρος του Πανσερραϊκού Πέτρος Θεοδωρίδης, έφυγε σήμερα από τη ζωή κι ενώ τους τελευταίους δύο μήνες νοσηλευόταν στο νοσοκομείο έχοντας υποστεί λοίμωξη του αναπνευστικού στις αρχές Φεβρουαρίου.


Ο Π. Θεοδωρίδης, που είχε γεννηθεί στις 16 Μαΐου του 1947, από τις αρχές της δεκαετίας του 80 διατέλεσε διευθύνων σύμβουλος της ΠΑΕ Ηρακλής, ενώ από το 1982 μέχρι και το 2000 ήταν ο πρόεδρος και ιδιοκτήτης της ΠΑΕ, προτού την πουλήσει στον Ευάγγελο Μυτιληναίο υπό την πίεση των οπαδών του Ηρακλή. 


Από το 2004 ανέλαβε τον Πανσερραϊκό, οδηγώντας τον δύο φορές στη Super League.


Ανακοινώσεις για τον θάνατο του Πέτρου Θεοδωρίδη εξέδωσαν τόσο η Ένωση Β' και Γ' Εθνικής, όσο και η Super League.


Η ανακοίνωση της Super League: «O πρόεδρος της Super League Γιάννης Μώραλης και σύσσωμο το Διοικητικό Συμβούλιο της διοργανώτριας αρχής εκφράζουν την θλίψη τους για τον θάνατο του προέδρου της ΠΑΕ Πανσερραϊκός Πέτρου Θεοδωρίδη και απευθύνουν στους οικείους του και την αθλητική οικογένεια των Σερρών θερμά συλλυπητήρια. Η απώλεια του Πέτρου Θεοδωρίδη είναι σημαντική για το ελληνικό ποδόσφαιρο. Η Super League θα καταθέσει στεφάνι στη μνήμη του».


Η ανακοίνωση της Football League: «Πρόεδρος, τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου και οι εργαζόμενοι της FOOTBALL LEAGUE OΠΑΠ - FOOTBALL LEAGUE 2 ΟΠΑΠ εκφράζουν τη βαθύτατη θλίψη τους για τον θάνατο του πρώην Προέδρου και νυν Αντιπροέδρου της ΕΝΩΣΗΣ και Προέδρου της ΠΑΕ ΠΑΝΣΕΡΡΑΪΚΟΣ Πέτρου Θεοδωρίδη, καθώς και τα θερμά τους συλλυπητήρια στην οικογένεια του εκλιπόντος.


Η απώλεια του Πέτρου Θεοδωρίδη, ο οποίος υπηρέτησε το ποδόσφαιρο 30 και πλέον χρόνια, προκαλεί θλίψη και συγκίνηση σε όλη την ποδοσφαιρική οικογένεια. Η Διοργανώτρια αποφάσισε σαν ελάχιστο φόρο τιμής να τηρηθεί ενός λεπτού σιγή, οι ποδοσφαιριστές να φορέσουν μαύρα περιβραχιόνια στους αγώνες της 32ης αγωνιστικής και αύριο, ημέρα της νεκρώσιμης ακολουθίας, τα γραφεία της να παραμείνουν κλειστά».