Ο Απόλλων χτίζεται σε στέρεες βάσεις

Η ιστορικότερη ομάδα της επαρχίας στο ελληνικό μπάσκετ ανασυντάσσεται με σύνεση και μεθοδικότητα για τη σταδιακή και μόνιμη συμμετοχή της στα μεγάλα σαλόνια, στοχεύοντας σε πρωταγωνιστικό ρόλο στην ελίτ της Ελλάδας, όπως μας είχε συνηθίσει σε πρότερες εποχές.

Η διοίκηση της ομάδος έπεισε με τις κινήσεις της, κυρίως με τη συνειδητή απόφαση να στηριχθεί στα δικά της παιδιά, καθώς και με δύο ουσιαστικές προσθήκες από το εξωτερικό, με γνώμονα μεν το οικονομικό, αλλά δοκιμάζοντας και καταλήγοντας στα δύο κομμάτια του παζλ που τελικά χρειαζόταν –τους Κρούλο και Βιρίγεβιτς. Άλλωστε, μόνο ως τυχαία δεν μπορεί να λογιστεί η αλματώδης αύξηση των μελών των ακαδημιών του συλλόγου και η συνεπαγόμενη στόχευση να συνεχίσει να ποντάρει στα δικά του παιδιά και στο μέλλον.

Ο Απόλλων, στο θεσμό του κυπέλου έκανε απροσδόκητα καλή πορεία, περνώντας από Τρίπολη, Ηράκλειο και στη συνέχεια κερδίζοντας μετά από δύο παρατάσεις την καλοδουλεμένη ομάδα του κ. Πεδουλάκη, το Περιστέρι, που αγωνίζεται στα μεγάλα σαλόνια. Ακόμα και στην ήττα από τον Ίκαρο Καλλιθέας, επίσης ομάδα της Α1, κέρδισε τις εντυπώσεις παρά το κάκιστο ξεκίνημα του 1ου δεκαλέπτου, αφού βρήκε τα ψυχικά αποθέματα και με το σπρώξιμο του κόσμου κατόρθωσε να κριθεί το παιχνίδι στο τέλος και στις λεπτομέρειες.

Φέτος η Α2 κατηγόρια αναμένεται να είναι συναρπαστική και να μην υπάρχει κανένα αδιάφορο ματς μέχρι την τελευταία αγωνιστική, μιας και υποβιβάζονται πέντε ομάδες στην Β' Εθνική. Οπότε, πρωταρχικός στόχος είναι η άνετη παραμονή και από εκεί και πέρα, …τρώγοντας ανοίγει η όρεξη!

Είναι σημαντικό όλοι στην ομάδα να είναι προσγειωμένοι και να αντιμετωπίζουν με τη δέουσα προσοχή όλα τα παιχνίδια, έτσι ώστε στο τέλος να επιτύχουν το καλύτερο δυνατό πλασάρισμα δίνοντας το 101% των δυνατοτήτων τους! Η στήριξη της πόλης είναι δεδομένη, ωστόσο η αφύπνιση και άλλων είναι χρήσιμη, στην τιτάνια προσπάθεια που γίνεται για το καλό του ιστορικού Απόλλωνα!