Έστειλαν το μήνυμα οι «ρεζέρβες» του ΠΑΣ Γιάννινα

Μια πρώτης τάξεως ευκαιρία είχε ο Γιώργος Παράσχος να «τεστάρει» την ετοιμότητα των παικτών του, στο φιλικό παιχνίδι με τον Παναιτωλικό. Και μπορεί να έλειψαν αρκετοί από τους λεγόμενους βασικούς, ωστόσο όσοι αγωνίστηκαν έστειλαν με την εμφάνισή τους σαφές μήνυμα στον προπονητή τους.


Ο Γιώργος Παράσχος δεν άλλαξε συνήθειές κρατώντας την ομάδα του με σύστημα 4-5-1 σε διάταξη 4-3-2-1. Τερματοφύλακας ο Σικαλιάς, ενώ την τετράδα της άμυνας από τα δεξιά προς τα αριστερά οι Στάθης, Κούσας, Μιχαήλ και Κανακούδης. Η τριάδα του κέντρου αποτελείτο από τους Ανδράλα, Μπουχάν και Βαγγελή, ενώ τα δύο επιθετικά χαφ πίσω από τον Σαϊτιώτη ήταν οι Γεωργιάδης και Μιχαλόπουλος. Τα γκολ πέτυχαν οι Σαϊτώτης (19’), Γεωργιάδης (39’), Μπουχάν (56’) και Σιαλμάς (79’), ενώ για τους φιλοξενούμενους μείωσε ο Γκόλιας στο 80’.


*Παρελθόν από το πόστο του διευθυντή ποδοσφαίρου αποτελεί ο Θαλής Τσιριμόκος, ενώ ο Λάζαρος Σέμος είναι ο πιθανότερος αντικαταστάτης του.


ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ: Σικαλιάς (46’ Ζαφειρόπουλος), Στάθης (65’ Ντε Βισέντι), Κούσας, Μιχαήλ (65’ Βαρτζιώτης), Κανακούδης, Ανδράλας (46’ Σενόνε), Βαγγελής (65’ Μαργαρίτης), Μπουχάν (65’ Σιαλμάς), Γεωργιάδης (46’ Καζναφέρης), Μιχαλόπουλος (46’ Σιλά), Σαϊτιώτης (46’ Κοντογουλίδης).


ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ: Μπαμπανιώτης (46’ Μανιάτης), Μπακάλης, Γκόλιας, Αναστασιάδης, Μόρες (86’ Καλοκαίρης), Δέντσας, Μουμίν, Πεχλιβάνης (46’ Παλαιολόγος), Χάντζιτς, Γκούρμα, Μανίκας.