Συμφώνησε με Χριστοδούλου ο ΠΑΣ Πρέβεζα, κοντά και ο Χασακής

Να καλύψει τα όποια κενά έχει διαπιστώσει πως υπάρχουν στο ρόστερ του ΠΑΣ Πρέβεζα θέλει ο Θωμάς Βασιλειάδης. Έτσι λοιπόν πλην της… τρύπας στο κέντρο στην άμυνας που ήταν γνωστό πως υπήρχε από τα πρώτα κιόλας φιλικά, ο έμπειρος τεχνικός ζήτησε από την διοίκηση και την απόκτηση επιθετικού. Ο Μηλιώνης είναι ουσιαστικά ο μόνος καθαρόαιμος φορ στην ομάδα και σίγουρα μέσα στην χρονιά θα χρειαστεί στηρίγματα.


Έτσι λοιπόν η διοίκηση των «κιτρινόμαυρων» έχει έρθει σε συμφωνία με τον Γιώργο Χριστοδούλου (περίπτωση για την οποία σας είχε ενημερώσει εδώ και καιρό το PrevezaSports.gr) και τον Χρήστο Χασακή.


Ο πρώτος είναι γνώριμος στο κοινό της ομάδας καθώς από μικρό παιδί παίζει ποδόσφαιρο στον ΠΑΣ και είναι ένας από τους παίκτες που τον αγαπάει όσο λίγοι. Εκτός αυτού μπορεί να δώσει κίνητρο με την παρουσία του και μόνο στους νεαρούς που έχουν προστεθεί φέτος στο ρόστερ. Ακόμα και αν πέρυσι οι δρόμοι τους με την Πρέβεζα δεν χώρισαν και με τον καλύτερο τρόπο, εγκατέλειψε τον Τηλυκράτη και την Λευκάδα για να επιστρέψει εκεί που τον… αγαπάνε. Στα 34 του πλέον και με την εμπειρία του μπορεί να δώσει πολύτιμες βοήθειες τόσο στον χώρο των χαφ όπου αγωνίζεται όσο και σαν στόπερ, όποτε χρησιμοποιείται.


Ο Χασακής από τη άλλη είναι 27 χρονών και αγωνίζεται στην θέση του επιθετικού. Το ξεκίνημα της περασμένης περιόδου τον βρήκε στην Αναγέννηση Άρτας όπου είχε 7 συμμετοχές χωρίς γκολ, ενώ στην συνέχεια πήγε στο Κρανίδι όπου και δεν έπαιξε σε επίσημο αγώνα. Παλαιότερα έχει φορέσει την φανέλα ομάδων όπως ο Τηλυκράτης, η Ιεράπετρα και η Θήβα. Η συμφωνία που υπάρχει μαζί του αναμένεται να μετουσιωθεί σε συμβόλαια ακόμα και μέσα στην ημέρα.


Από εκεί και πέρα στο αγωνιστικό κομμάτι ο ΠΑΣ πέρασε νικηφόρα από την Παραμυθία με 1-0 χάρη σε τέρμα που σημείωσε ο Μηλιώνης. Ο έμπειρος φορ ωστόσο έφυγε από το γήπεδο με τράβηγμα και αυτός ήταν ο λόγος για τον οποίο σήμερα δεν προπονήθηκε. Αναμένεται όμως να είναι έτοιμος μέχρι το παιχνίδι Κυπέλλου με την Σινώπη το ερχόμενο Σάββατο . Αυτό που προβληματίζει τους ανθρώπους της Πρέβεζας ενόψει του παιχνιδιού είναι ο πλαστικός χλοοτάπητας που υπάρχει στο γήπεδο του Ζαλόγγου όπου θα πραγματοποιηθεί το παιχνίδι.