Οι αγώνες με την Ατλέτικο μας επέτρεψαν να ρίξουμε μια κλεφτή ματιά στο μέλλον που τόσο σκληρά δουλεύουμε, τόσα χρόνια για να το κάνουμε παρόν.
Και μας έδωσαν κουράγιο και πίστη να συνεχίσουμε.
Μας έδειξαν το βάσιμο των προσδοκιών μας όταν οι περισσότεροι εκτός Άρη χλεύαζαν και χαζογελούσαν με τη λαϊκή βάση.
Ο Άρης που κερδίζει την κάτοχο του τροπαίου δύο φορές μέσα έξω, αγωνιζόμενος σαν μεγάλη ομάδα.
Κερδίζοντας σαν ίσος προς ίσο και όχι κλέβοντας νίκες.
Αυτός ο Άρης είναι το μέλλον που προσδοκούμε.
Αυτός ο Άρης θέλει γερές δομές, ανθρώπους έμπειρους, επαγγελματίες και χρονοδιάγραμμα.
Τη μαγιά την έχουμε αρκεί να μην φανούμε κατώτεροι των περιστάσεων και χάσουμε αυτή την κοινώς ομολογούμενη ιστορική ευκαιρία για το άλμα.
Να μην φυσήξουμε τον αφρό και καταπιούμε τα κατακάθια.
Δεν μπορεί να μην ξέρουν όλοι την κατάσταση και την κρισιμότητα της συγκυρίας.
Το ερώτημα είναι αν θα μπορέσουν οι έχοντες το Γενικό Πρόσταγμα να ξεπεράσουν τις προσωπικές εξαρτήσεις, τις φιλίες και τις εχθρότητες για να προχωρήσουν σε αυτό που είναι αναγκαίο.
Σε ΝΕΕΣ ΔΟΜΕΣ με άμεσες και γενναίες αποφάσεις.
Ακόμα και τα ντουβάρια στο Χαριλάου φωνάζουν δύο ονόματα.
Επιχείρηση σκούπα, χθες, γιατί τόσα χρόνια δεν παλεύαμε για να βλέπουμε αυτά.
Αυτά παλεύαμε να τα διώξουμε..
Ο αγώνας συνεχίζεται λοιπόν.
*Κανένας παίκτης δεν φεύγει ξανά δωρεάν. Oι ύποπτες συμπεριφορές μερικών μπορεί να είχαν τόσο καιρό αυτόν ακριβώς τον σκοπό.
Ας μάθουν οι υπεύθυνοι του υλικού οτι μεγαλύτερη υπηρεσία του πόστου τους είναι οι κερδοφόρες πωλήσεις και όχι οι πανάκριβες μεταγραφές δανεικών που φορτώνουν τα ταμεία της ΠΑΕ.





