Καλημέρα σε όλους τους φίλους της στήλης και των Αθλητικών Νέων. Μετά το… υπερπλήρες μεσοβδόμαδο κουπόνι με τις ευρωπαϊκές διοργανώσεις, επιστρέφουμε σε ρυθμούς πρωταθλημάτων. Πάμε στη βόλτα μας να δούμε τι θα παίξουμε σήμερα.
Ξεκινάω από το Τότεναμ – Έβερτον. Τα «σπιρούνια» με διέψευσαν την περασμένη εβδομάδα με τη νίκη επί της Φούλαμ, ενώ μεσοβδόμαδα με δέκα, χωρίς φαν ντερ Φάαρτ και κόντρα στην πρωταθλήτρια Ευρώπης λίγο έλειψε να γυρίσουν το… αγύριστο! Εδώ ο Ολλανδός επιστρέφει, η Έβερτον έχει σημαντικές απουσίες στο κέντρο και ο άσος πληρώνει 2,00. Θα τον κρατήσω.
Πάμε στη Μπουντεσλίγκα. Κρατάω το διπλό της Βέρντερ στο 2,10 μέσα στο Μενχενγκλάντμπαχ. Η Μπορούσια έχει τιμωρημένους δύο αμυντικούς και τον Αράνγκο, δεν παίζει και ο Ματμούρ. Ό,τι πρέπει για να συνεχίσει η ομάδα της Βρέμης την καλή της φόρμα στο πρωτάθλημα. Στο Άιντραχτ Φρανκφούρτης – Σάλκε κρατάω το over στο 1,80. Με φορμαρισμένους επιθετικούς εκατέρωθεν (Γκέκας / Ραούλ, Χούντελααρ) νομίζω πως εύκολα ή δύσκολα θα βγει το σημείο. Πρόβλημα έχει το Ανόβερο με πολλές απουσίες κεντρικών αμυντικών (Αγκί, Πόγκατετς, Έγκιμαν) και ίσως η Κολωνία να μπορέσει να το εκμεταλλευτεί για να πάρει επιτέλους ένα θετικό αποτέλεσμα. Στο 3,50 το κανονικό διπλό και στο 2,50 το draw no bet, τα κρατάμε.
Στην Αγγλία, με προκαλούν οι αποδόσεις που συναντώ στα under – over στο Τσέλσι – Γουλβς. Συγκεκριμένα, το under 2,5 πληρώνει 3,10 (!) και το under 3 το διόλου ευκαταφρόνητο 2,50. Στο under 3,5 παίρνει κανείς απόδοση 1,93 και μιας και μάλλον δεν παίζει πάλι ο Ντρογκμπά, έχει value!
Προσπερνώ όλα τα υπόλοιπα και φτάνω στη Γαλλία. Για λόγους που μπορείτε να διαβάσετε στην ανάλυση, μου αρέσουν: Λανς (2,15), Σοσό (2,25), under 2 στο Μπορντό – Μπρεστ (2,05), over στο Νανσί – Λοριάν (2,15) και Χ στο Σεντ Ετιέν – Καέν (3,30). Αντίστοιχα από το Βέλγιο κρατάω μόνο το Χ στο Μαλίν – Γκέρμιναλ (3,30) και τίποτα άλλο από τα σημερινά.
Από Ιταλία και Ισπανία ξεχώρισα μόνο ένα σημείο: το under ρίσκου στο Βαλένθια – Μαγιόρκα (2,05). Οι νησιώτες δε σκοράρουν καθόλου εύκολα, αν οι «νυχτερίδες» δεν πετύχουν τρία λογικά θα επαληθευτεί.
Αυτά τα λίγα από μένα για το σημερινό κουπόνι. Λιγότερα απ’ ότι συνήθως, ελπίζω να κάνουμε καλή χημεία. Καλή τύχη σε όλους!
Πρόταση 1 (διαδικτύου):
Τότεναμ – Έβερτον 1 2,00
Μενχενγκλάντμπαχ – Βέρντερ Βρέμης 2 2,10
Πρόταση 2 (διαδικτύου):
Άιντραχτ Φρανκφούρτης – Σάλκε OVER 2,5 1,80
Τσέλσι – Γουλβς UNDER 3,5 1,93
Πρόταση 3 (διαδικτύου, σύστημα 1-2):
Σεντ Ετιέν – Καέν Χ 3,30
Μαλίν – Γκέρμιναλ Χ 3,30
Πρόταση 4 (διαδικτύου):
Λανς – Νις 1 2,15
Μπορντό – Μπρεστ UNDER 2 2,05
Πρόταση 5 (διαδικτύου, σύστημα 3-4):
Ανόβερο – Κολωνία 2 (dnb) 2,50
Σοσό – Τουλούζ 1 2,25
Νανσί – Λοριάν OVER 2,5 2,15
Βαλένθια – Μαγιόρκα UNDER 2,5 2,05






