Σάββατο, 23 Οκτώβριος 2010 04:17

Σήμερα πάμε… για την ανατροπή

  Γιάννης Τσόδουλος
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(2 ψήφοι)

Με βάση την Αγγλία θα κινηθούμε για άλλο ένα Σάββατο

Καλημέρα σε όλους τους φίλους και τις φίλες της στήλης και των Αθλητικών Νέων. Όποιος ξεπέρασε το ναρκοπέδιο της Πέμπτης πληρώθηκε, καθώς δεν πέρασαν αρκετά φαβορί. Την Τετάρτη βγήκαν οι δυο ισοπαλίες για Τβέντε και Παναθηναϊκό και βγάλαμε ένα χαρτζιλίκι, σε αντίθεση με την Τρίτη, που δε μας δικαίωσε η Βαλένθια. Η δράση όμως δε σταματά στα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα που βρίσκονται σε πλήρη εξέλιξη.

Κάνω αρχή με την Πρέμιερ, όπου έχουμε μια περίεργη αγωνιστική, καθώς δεν υπάρχουν μικρομεσαίες αποδόσεις. Αντιθέτως, υπάρχουν μεγάλες αποδόσεις που καταδεικνύουν βέβαια και το πόσο αμφίρροπες είναι οι περισσότερες αναμετρήσεις. Θα κρατήσω λοιπόν ορισμένες ισοπαλίες και σημεία με υψηλές αποδόσεις. Την περαιτέρω ανάλυση την αφήνω, καθώς μπορείτε να ανατρέξετε στη σελίδα της Αγγλίας στο ένθετο.

Στην Τσάμπιονσιπ, το μεγάλο νέο της ημέρας είναι οι ραγδαίες εξελίξεις στην Πόρτσμουθ. Πλέον, υπάρχει ο κίνδυνος διάλυσης της ομάδας και της ρευστοποίησης των περιουσιακών της στοιχείων. Η πρόταση για έξοδο από το καθεστώς ειδικής διαχείρισης έπεσε στο κενό, καθώς ο κύριος πιστωτής της ομάδας, Σάσα Γκάινταμακ, δε δέχεται να συμφωνήσει, αν δεν του δοθεί ένα αξιοσέβαστο ποσό από όσα έχει λαμβάνειν (2,2 εκατομμύρια ευρώ). Οι υπόλοιποι πιστωτές έχουν συμφωνήσει και ο μόνος που φέρνει αντιρρήσεις είναι ο πρώην ιδιοκτήτης της ομάδας (2006-2009). Αν δεν προχωρήσει το εν λόγω σχέδιο, υπάρχει κίνδυνος να διαλυθεί η ομάδα, με τον εντεταλμένο σύμβουλο, Ανδρέα Ανδρονίκου, να καταβάλλει ύστατες προσπάθειες για να αλλάξει την κατάσταση μέσα στο διήμερο.

Κατά τα άλλα, η Γουότφορντ συνεχίζει ακάθεκτη την ανοδική της πορεία και είναι σε θέση να κάμψει την αντίσταση της Σκάνθορπ. Η Κόβεντρι, έχοντας ως σύμμαχο την παράδοση, μπορεί να εκμεταλλευτεί τη μετριότητα της Μπάρνσλεϊ και να φτάσει στη νίκη, πατσίζοντας έτσι τη μεσοβδόμαδη ήττα. Οι «γαλάζιοι ουρανοί» έπαιξαν πολύ καλά κόντρα στην Κάρντιφ και φωνάζουν για τη διαιτησία. Αν επαναλάβουν την ίδια εμφάνιση, τότε η Μπάρνσλεϊ δε γλιτώνει.

Στη Β’ Αγγλίας, η Τσέστερφιλντ υποδέχεται τη Σριούσμπερι, με τους φιλοξενούμενους να παίρνουν τη νίκη κόντρα στην παραπαίουσα Λίνκολν το περασμένο Σάββατο, μετά από ένα κακό σερί. Η Τσέστερφιλντ, από την άλλη, πάτησε κορυφή και μέσα στην έδρα της, όπου είναι πανίσχυρη, μπορεί να κάμψει την αντίσταση της μέτριας τον τελευταίο καιρό Σριούσμπερι. Μπέρι και Σάουθεντ ακολουθούν εκ διαμέτρου αντίθετες πορείες και οι γηπεδούχοι έχουν τον πρώτο λόγο, ενώ από σημεία ρίσκου η Μάκλσφιλντ έχει τα φόντα να μας δώσει το καλοπληρωμένο διπλό κόντρα στην Μπαρνέτ. Τα προβλήματα των γηπεδούχων και η προϊστορία μας οδηγούν στο διπλό.

Σε ένα ακόμη σημείο ρίσκου θα πάω με τον άσο της Τζίλιγχαμ, η οποία όπως όλα δείχνουν καλωσορίζει τους δυο πρώτους σκόρερ της πίσω, οι οποίοι έχουν πετύχει τα μισά γκολ της ομάδας. Αυτό είναι το λιγότερο βέβαια, καθώς η εμφάνιση των «τζιλς» μέσα στην έδρα της Πορτ Βέιλ, που ήταν μέχρι τότε πρωτοπόρος, ήταν πολύ καλή και χωρίς αυτούς τους παίκτες.

Κλείνω με τον άσο της Μπράγκα και τον άσο της Φιορεντίνα. Αξιοσημείωτο είναι το γεγονός, ότι την τελευταία φορά που συναντήθηκαν Φιορεντίνα και Μπάρι στη Φλωρεντία (Γενάρης 2010) είχαμε ανατροπή και νομίζω ότι αξίζει μια δοκιμή, καθώς φέτος η Φιορεντίνα δεν έχει βρεθεί μπροστά στο ημίχρονο σε κανένα παιχνίδι.

Tα σέβη μου και καλή επιτυχία σε όλους!

Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από κακόβουλη χρήση. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε την Javascript για να τη δείτε.

 

 

Τριάδα 1

Κόβεντρι – Μπάρνσλεϊ          1        1,90

Φιορεντίνα – Μπάρι   1        1,75

Μπράγκα – Ολιανένσε         1        1,66

 

 

Μονό αποδεκτό ρίσκου

Φιορεντίνα – Μπάρι   2-1 (Η-Τ)      26,00

 

 

Τριάδα 2

Τσέλσι – Γουλβς       1-1 (Η-Τ)      1,50

Μπέρμιγχαμ – Μπλάκπουλ    1        1,83

Γουότφορντ – Σκάνθορπ      1        1,66

 

Σύστημα 3-4

Σουόνσι – Λέστερ      1        2,20

Τσέστερφιλντ – Σριούσμπερι 1        2,00

Μπέρι – Σάουθεντ     1        1,90

Τζίλιγχαμ – Τορκί      1        2,25

 

 

Σύστημα 4-5-6

Τότεναμ – Έβερτον   Χ        3,40

Γουέστ Μπρομ – Φούλαμ      Χ        3,25

Γουίγκαν - Μπόλτον  Χ        3,25

Σάντερλαντ – Άστον Βίλα     1        2,40

Μίλγουολ – Ντέρμπι   Χ        3,25

Μπαρνετ – Μάκλσφιλντ       2        2,80

Leave a comment

Συμπληρώστε τα πεδία με *



ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

24 Μάιος 2012, 19.01 - ΕΡΓΟΤΕΛΗΣ
Ενίσχυση με νεαρούς παίκτες
24 Μάιος 2012, 18.49 - Διεθνή
Στη λίστα των "βιόλα" ο Ματσάρι
24 Μάιος 2012, 18.20 - Διεθνή
"Έκλεισε" Γκάμπριελ η Μίλαν
24 Μάιος 2012, 18.14 - Euro
Η 23αδα της Εθνικής Δανίας
24 Μάιος 2012, 17.41 - Διεθνή
Και ο Φαν Χάαλ στη λίστα της Λάτσιο
24 Μάιος 2012, 17.37 - ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ
Πήρε την άδεια ο ΠΑΣ
24 Μάιος 2012, 17.31 - Football League
Άμεση έρευνα ζήτησε η Καλλιθέα
24 Μάιος 2012, 17.21 - Α1
Ανανέωσε ο Λάτοβιτς με ΑΓΟΡ
24 Μάιος 2012, 17.07 - ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
Φενέρ για Τζιμπούρ, Βέροια για Μόνχε
24 Μάιος 2012, 16.53 - Διεθνή
Και η Μερσίν "κοιτάζει" Γκέκα
ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ

23 Μάιος 2012, 22.03 - Εθνική Ομάδα
Προκλητικός ο Χαλκιάς
23 Μάιος 2012, 20.01 - ΑΡΗΣ
Πληρώνουν όλοι για τον «Σόφο»
23 Μάιος 2012, 14.08 - ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ
Απορρίφθηκε η προσφυγή κατά της Super League
23 Μάιος 2012, 15.04 - Λ. Σκόρδας
Απλώς άνοιξε η Κερκόπορτα
23 Μάιος 2012, 21.16 - Διεθνή
Ποινή... μαμούθ για Μπάρτον!
23 Μάιος 2012, 22.41 - ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
Ανακοίνωσε Βλαχοδήμο ο Ολυμπιακός
23 Μάιος 2012, 19.36 - Football League
Football League: Έπεσε ο Αγροτικός
24 Μάιος 2012, 13.01 - ΑΡΗΣ
ΑΠΟΕΛ για Σανκαρέ
23 Μάιος 2012, 21.18 - Δ' Εθνική
Αίμα για την άνοδο στην Δ’ Εθνική
ΣΧΟΛΙΑ
Διαφήμιση
Διαφήμιση

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ TV


    01:30
    OTE SP2
    Copa de Brasil: Παλμέιρας - Ατλέτικο
    01:30
    OTE SP1
    Copa Libertadores: Φλουμινένσε - Μπόκα Τζούνιορς
    02:05
    ΟΤΕ SP1
    MLS: Νιού Γιόρκ Ρεντ Μπουλς - Τσίβας
    04:00
    OTE SP1
    Copa Libertadores: Κορίνθιανς - Βάσκο Ντα Γκάμα
    10:30
    ESP
    Κολύμβηση: Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα Ντέμπρετσεν
    10:50
    OTE SP3
    Formula 1 - Ελεύθερα δοκιμαστικά (Μονακό)
    14:00
    OTE SP2
    Τέννις ATP (Νις)
    14:50
    OTE SP3
    Formula 1 - Ελεύθερα δοκιμαστικά (Μονακό)
    16:00
    OTE SP2
    Τέννις ATP (Νις)
    18:00
    ET1
    Κολύμβηση: Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα Ντέμπρετσεν
    19:00
    ΝΕΤ
    Μπάσκετ Α1 (πλέι οφ): Παναθηναϊκός - Ολυμπιακός
    20:30
    OTE SP3
    Ευρωπαϊκή Λίγκα Βόλεϊ Ανδρών: Ελλάδα - Ισπανία