Καλημέρα σε όλους τους φίλους και τις φίλες της στήλης και των Αθλητικών Νέων. Όλη η Ευρώπη παίζει μπάλα αυτό το τριήμερο, με τα αστέρια του Τσάμπιονς Λιγκ και του Γιουρόπα Λιγκ να παρελαύνουν από τις οθόνες μας.
Στον πέμπτο όμιλο ίσως αξίζει ο άσος της Ρόμα η οποία δείχνει σιγά σιγά κάποια σημάδια ανάκαμψης. Η Μπάγερν καλείται να φορέσει το ευρωπαϊκό της προσωπείο και να ξεπεράσει τους πολλούς τραυματισμούς βασικών της παικτών. Ο αντίπαλος δεν είναι φόβητρο και όλα εξαρτώνται από τις διαθέσεις των Βαυαρών. Στον έκτο όμιλο αξίζει ένα ρίσκο στην ισοπαλία της Τσέλσι μέσα στη Μόσχα, αλλά και στη Μαρσέιγ. Λόγω και των χαμηλών αποδόσεων, θα ρισκάρω με τους Γάλλους και τον άσο από το ημίχρονο, απέναντι σε μια Ζίλινα που δείχνει να έχει το ρόλο του κομπάρσου.
Στον έβδομο όμιλο, Ρεάλ και Άγιαξ φαίνεται να έχουν το προβάδισμα απέναντι σε Μίλαν και Οσέρ. Οι αποδόσεις όμως είναι επιεικώς απαράδεκτες για τέτοια παιχνίδια, καθώς η Μίλαν απέδειξε και πέρσι ότι μπορεί να κάνει τη ζημιά, ανεξάρτητα από την κατάσταση στην οποία βρίσκεται. Ο Άγιαξ από την άλλη, έχει τον πρώτο λόγο, αλλά το κενό που χωρίζει τις δυο ομάδες δεν είναι και τόσο μεγάλο. Προτιμώ να αφήσω τα συγκεκριμένα παιχνίδια στη άκρη και να παρακολουθήσω την εξέλιξή τους το βράδυ. Ίσως στο live να έχει περισσότερη αξία η ενασχόλησή μας με αυτά.
Κλείνω με τον όγδοο όμιλο, όπου η Άρσεναλ υποδέχεται τη Σαχτάρ και η Μπράγκα την Παρτιζάν. Η ομάδα του Βενγκέρ θα έχει δύσκολο έργο, γιατί η Σαχτάρ έδειξε μέχρι τώρα πολύ δυνατή εκτός έδρας. Στην πραγματικότητα, οι Ουκρανοί είναι ικανοί να μαζέψουν περισσότερους βαθμούς εκτός, παρά εντός, αφού το στιλ παιχνιδιού τους είναι τέτοιο. Αυτό θα είναι και το πρώτο σοβαρό τεστ για την Άρσεναλ, καθώς καλείται να αναμετρηθεί με την πιο δυνατή από τις υπόλοιπες τρεις αντιπάλους της. Στο άλλο ματς, η Μπράγκα παίζει τα ρέστα της απέναντι στην Παρτιζάν. Με νίκη σήμερα και ήττα της Σαχτάρ αναπτερώνονται οι ελπίδες της για πρόκριση Σε διαφορετική περίπτωση, θα μείνει να παλεύει μόνο για την τρίτη θέση.
Μπάλα όμως παίζουν και οι Άγγλοι σήμερα, με την Τσάμπιονσιπ να έχει εμβόλιμη αγωνιστική. Η Μπέρνλι είναι πανίσχυρη μέσα στην έδρα της και έχει τον πρώτο λόγο απέναντι στην Μπάρνσλεϊ. Τα «καναρίνια» υποδέχονται την αδύναμη εκτός έδρας Κρίσταλ Πάλας και η εικόνα των δυο ομάδων στα τελευταία τους παιχνίδια με ωθούν προς τον άσο. Άλλη μια καλή επιλογή είναι ο άσος της Νότιγχαμ Φόρεστ απέναντι στη Μίντλεσμπρο, στην οποία ίσως έχουμε λίαν συντόμως την αποπομπή του Στράχαν. Οι αποδοκιμασίες του κόσμου πληθαίνουν ολοένα και περισσότερο και ο Σκοτσέζος τεχνικός είναι με την πλάτη στον τοίχο. Κλείνω με σημεία ρίσκου σε ένα σύστημα.
Tα σέβη μου και καλή επιτυχία σε όλους!
Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από κακόβουλη χρήση. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε την Javascript για να τη δείτε.
Τριάδα
Μπέρνλι – Μπάρνσλεϊ 1 1,72
Νόργουιτς – Κρίσταλ Πάλας 1 1,66
Νότιγχαμ Φόρεστ – Μίντλεσμπρο 1 1,90
Δυάδα
Ρόμα – Βασιλεία 1 1,61
Μπράγκα – Παρτιζάν 1 1,83
Δυάδα
Μαρσέιγ – Ζίλινα 1-1 (Η-Τ) 1,80
Άρσεναλ – Σαχτάρ Ντόνετσκ 2 (+1AHC) 1,675
Σύστημα 3-4-5
Σπαρτάκ Μόσχας – Τσέλσι Χ 3,30
Κόβεντρι – Κάρντιφ Χ 3,30
Μίλγουολ – Πόρτσμουθ 2 3,50
Σουόνσι – ΚΠΡ 1 2,37
Λιντς – Λέστερ 1 2,20






