Σάββατο, 16 Οκτώβριος 2010 04:12

Ενα κάρο επιλογές για στοιχηματισμό

  Γιάννης Τσόδουλος
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(1 vote)

Πολλές καλές επιλογές υπάρχουν στο σημερινό κουπόνι

Καλημέρα σε όλους τους φίλους και τις φίλες. Σχετικά καλά κύλησε το κουπόνι της Τρίτης για τη στήλη, με την τριάδα (Σλοβενία, Ουγγαρία και Λεττονία Χ) στο σύστημα και την ασιατική δυάδα με Ιρλανδία και Ουγγαρία. Στη βασική πρόταση πέρασαν Ρωσία και Ελλάδα, αλλά το Βέλγιο δε μας έκανε τη χάρη, καθώς προηγήθηκε της Αυστρίας με 4-3 στο 90’ και στο αμέσως επόμενο λεπτό δέχτηκε την ισοφάριση.

Καιρός να επιστρέψουμε σε κανονικούς αγωνιστικούς ρυθμούς. Ξεκινώ την αναφορά μου με την Αγγλία. Από Πρέμιερ θα κρατήσω τη Νιούκαστλ, ενώ σε δελτίο με λάθη αξίζουν ο άσος των Γουλβς και το διπλό της Τότεναμ. Με περισσότερο ρίσκο θα πάρω και το διπλό της Στόουκ, αλλά και το Χ στο «Βίλα Παρκ». Κατηφορίζω και κάνω στάση στην Τσάμπιονσιπ για Ίπσουιτς και Λέστερ. Ο Ρόι Κιν προτιμάει κλειστά παιχνίδια και νίκη με 1-0 ή 2-1 παρά μεγάλα σκορ και άναρχο ποδόσφαιρο. Απέναντι στην Κόβεντρι μπορεί να πετύχει κάτι τέτοιο, ενώ και οι «αλεπούδες» έχουν τον πρώτο λόγο κόντρα στη Χαλ. Το πρόβλημα της Λέστερ πιστεύω πως ήταν ο προπονητής (Σόουζα) και η φυγή του πλέον θα απελευθερώσει τους παίκτες της ομάδας. Δεν έχω σε μεγάλη υπόληψη τον Έρικσον που ήρθε, όμως πιστεύω ότι η Λέστερ έχει την ικανότητα απέναντι σε μια «άσφαιρη» Χαλ να πάρει το πολύτιμο τρίποντο. Κάποια σημεία ρίσκου μπορεί να μας δώσει η εν λόγω κατηγορία, με ισοπαλίες και την κόντρα της ΚΠΡ. Η απόδοση στον άσο είναι τραγική, καθώς υποδέχεται μια Νόργουιτς που είναι δυνατή εκτός έδρας και σκοράρει με ευκολία.

Συνεχίζω με Β’ Αγγλίας και τους άσους για Νορθάμπτον, Πορτ Βέιλ και Σριούσμπερι. Οι «τσαγκάρηδες» είχαν πολύ καλή εικόνα στο τελευταίο τους παιχνίδι και παρότι έπαιζαν με δέκα παίκτες, αυτό δε φάνηκε καθόλου. Το αντίθετο μάλιστα. Η Χέρεφορντ, που μόλις χτες συμφώνησε με προπονητή, δεν αποτελεί σοβαρό εμπόδιο για μια Νορθάμπτον που θέλει τη νίκη και τον πρόεδρο της ομάδας να περνάει αυτό το μήνυμα στους παίκτες. Η Τζίλιγχαμ έχει δυο σοβαρές απουσίες (οι δυο βασικοί επιθετικοί) και αυτό κάνει πιο εύκολο το έργο της πρωτοπόρου Πορτ Βέιλ που θέλει επιστροφή στις νίκες. Η Σριούσμπερι από την άλλη έχει κάνει μια μικρή «κοιλιά», παραμένει όμως καλή ομάδα και απέναντι στην αδύναμη εκτός έδρας Λίνκολν έχει το πάνω χέρι. Καλοπληρωμένα σημεία ρίσκου μας δίνουν η Όξφορντ, η Σάουθεντ και το Χ της Γουίκομ.

Από Γερμανία θα κρατήσω τον άσο της Σάλκε την οποία πιστεύω ότι μπορεί να πάρει το τρίποντο απέναντι σε μια Στουτγάρδη που έχει απουσίες. Μπορεί και οι δυο να είναι χαμηλά, όμως αυτή που έχει την ικανότητα και το υλικό να ανέβει γρήγορα, είναι η Σάλκε. Από Ελλάδα θα πάω με τον άσο του Πανιωνίου, ο οποίος έχει ικανούς παίκτες μπροστά και στα τελευταία του παιχνίδια έδειξε ότι δεν του λείπει το γκολ, αλλά και με το φαβορί στο ματς της Ξάνθης. Από Βέλγιο θα κρατήσω το διπλό της Σεντ Τρούιντεν επί της Όιπεν. Οι φιλοξενούμενοι έχουν καλύτερο υλικό και έχουν την ευκαιρία να πάρουν τρίποντο σε μια έδρα που αναμένεται να περάσουν όλες οι ομάδες της κατηγορίας.

Tα σέβη μου και καλή επιτυχία σε όλους!

Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από κακόβουλη χρήση. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε την Javascript για να τη δείτε.

 

Τριάδα 1

Νιούκαστλ – Γουίγκαν          1        1,83

Νορθάμπτον – Χέρεφορντ    1        1,80

Πορτ Βέιλ – Τζίλιγχαμ          1        1,80

 

Τριάδα 2

Σριούσμπερι – Λίνκολν         1        1,80

Ίπσουιτς – Κόβεντρι   1        1,72

Λέστερ – Χαλ 1        1,90

 

Τριάδα 3

Πανιώνιος – Εργοτέλης        1        1,95

Όιπεν – Σεντ Τρούιντεν       2        2,20

Ξάνθη – Ολυμπιακός  2        1,61

 

Σύστημα 3-4-5

Σάλκε – Στουτγάρδη 1        2,00

Φούλαμ – Τότεναμ    2        2,50

Γουλβς – Γουέστ Χαμ 1        2,25

Σάουθεντ – Κρου      1        2,25

Μάκλσφιλντ – Όξφορντ       2        2,40

 

Σύστημα 4-5-6

Μπόλτον – Στόουκ    2        3,40

Άστον Βίλα – Τσέλσι  Χ        3,60

Πόρτσμουθ – Γουότφορντ    Χ        3,25

Κρίσταλ Πάλας – Μίλγουολ   Χ        3,25

ΚΠΡ – Νόργουιτς       Χ2(ΔΕ) 2,20

Γουίκομ – Τσέστερφιλντ       Χ        3,25

Leave a comment

Συμπληρώστε τα πεδία με *



ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

24 Μάιος 2012, 18.49 - Διεθνή
Στη λίστα των "βιόλα" ο Ματσάρι
24 Μάιος 2012, 18.20 - Διεθνή
"Έκλεισε" Γκάμπριελ η Μίλαν
24 Μάιος 2012, 18.14 - Euro
Η 23αδα της Εθνικής Δανίας
24 Μάιος 2012, 17.41 - Διεθνή
Και ο Φαν Χάαλ στη λίστα της Λάτσιο
24 Μάιος 2012, 17.37 - ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ
Πήρε την άδεια ο ΠΑΣ
24 Μάιος 2012, 17.31 - Football League
Άμεση έρευνα ζήτησε η Καλλιθέα
24 Μάιος 2012, 17.21 - Α1
Ανανέωσε ο Λάτοβιτς με ΑΓΟΡ
24 Μάιος 2012, 17.07 - ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
Φενέρ για Τζιμπούρ, Βέροια για Μόνχε
24 Μάιος 2012, 16.53 - Διεθνή
Και η Μερσίν "κοιτάζει" Γκέκα
ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ

23 Μάιος 2012, 22.03 - Εθνική Ομάδα
Προκλητικός ο Χαλκιάς
23 Μάιος 2012, 20.01 - ΑΡΗΣ
Πληρώνουν όλοι για τον «Σόφο»
23 Μάιος 2012, 14.08 - ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ
Απορρίφθηκε η προσφυγή κατά της Super League
23 Μάιος 2012, 15.04 - Λ. Σκόρδας
Απλώς άνοιξε η Κερκόπορτα
23 Μάιος 2012, 21.16 - Διεθνή
Ποινή... μαμούθ για Μπάρτον!
23 Μάιος 2012, 22.41 - ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
Ανακοίνωσε Βλαχοδήμο ο Ολυμπιακός
23 Μάιος 2012, 19.36 - Football League
Football League: Έπεσε ο Αγροτικός
23 Μάιος 2012, 21.18 - Δ' Εθνική
Αίμα για την άνοδο στην Δ’ Εθνική
24 Μάιος 2012, 13.01 - ΑΡΗΣ
ΑΠΟΕΛ για Σανκαρέ
ΣΧΟΛΙΑ
Διαφήμιση
Διαφήμιση

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ TV


    01:30
    OTE SP2
    Copa de Brasil: Παλμέιρας - Ατλέτικο
    01:30
    OTE SP1
    Copa Libertadores: Φλουμινένσε - Μπόκα Τζούνιορς
    02:05
    ΟΤΕ SP1
    MLS: Νιού Γιόρκ Ρεντ Μπουλς - Τσίβας
    04:00
    OTE SP1
    Copa Libertadores: Κορίνθιανς - Βάσκο Ντα Γκάμα
    10:30
    ESP
    Κολύμβηση: Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα Ντέμπρετσεν
    10:50
    OTE SP3
    Formula 1 - Ελεύθερα δοκιμαστικά (Μονακό)
    14:00
    OTE SP2
    Τέννις ATP (Νις)
    14:50
    OTE SP3
    Formula 1 - Ελεύθερα δοκιμαστικά (Μονακό)
    16:00
    OTE SP2
    Τέννις ATP (Νις)
    18:00
    ET1
    Κολύμβηση: Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα Ντέμπρετσεν
    19:00
    ΝΕΤ
    Μπάσκετ Α1 (πλέι οφ): Παναθηναϊκός - Ολυμπιακός
    20:30
    OTE SP3
    Ευρωπαϊκή Λίγκα Βόλεϊ Ανδρών: Ελλάδα - Ισπανία