Ο Χίτλερ ας πούμε και οι Ναζί του, πιο παλιά ο Λένιν και ο Τρότσκι με το προλεταριάτο τους, πιο παλιά ο Ναπολέων, πολύ αργότερα ο Φιντέλ Κάστρο, ο Καντάφι, ο Σαντάμ Χουσεΐν και πάει λέγοντας, ήταν απλά γρανάζια στον μακροχρόνιας περιστροφής τροχό του Κατεστημένου. Δημιουργήθηκαν για να εξυπηρετήσουν ένα σκοπό. Μα, δείτε τι έγινε με τον Χίτλερ. Όχι μόνο η Ευρώπη, αλλά όλος ο κόσμος άλλαξε φάτσα. Και πού φτάσαμε σήμερα; Στη διάλυση της Σοβιετικής Ένωσης για χάρη της Ευρωπαϊκής, με χώρες της τέως ΕΣΣΔ να γίνονται μέλη του ΝΑΤΟ και της Ε.Ε., με τη Μαφία να κυβερνάει τη Ρωσία και να γεμίζει η Ευρώπη με μεγιστάνες ποδοσφαιρόφιλους και ελευθερίων ηθών γυναίκες. Εδώ φτάσαμε και έπεται συνέχεια.
Μα τι, εσείς νομίζετε πως ό,τι ισχύει σήμερα θα μείνει έτσι διά παντός; Λάθος! Μήπως ο Κένεντι δεν ήταν Κατεστημένο; Και βέβαια ήταν! Τον φάγανε όμως για τρεις λόγους: για το Βιετνάμ που δεν γούσταρε, για τη CIA που θα έβαζε σε τάξη και - ίσως κυρίως – για τα λεφτά χωρίς τόκο που σκόπευε να βάλει στην αγορά. Είναι να μην πας κόντρα στο Κατεστημένο που σε έβαλε εκεί που είσαι! Να μη δεις τον εαυτό σου ως ανεξάρτητο κουμανταδόρο, να μη δαγκώσεις το χέρι που σε τάισε. Και είπε κάποιος ότι δεν μπορεί να πέσει πείνα στις Η.Π.Α.; Και βέβαια μπορεί και ΘΑ πέσει, όταν το αποφασίσει το Κατεστημένο. Και Πρόεδρος θα είναι εκείνος που οι «από πάνω» θα έχουν κρίνει ότι μπορεί ν’ αντέξει τέτοιο πράγμα. Που να είναι περισσότερο του Κατεστημένου, παρά Αμερικανός.
Τη Θάτσερ γιατί τη φάγανε; Απλά διότι, όταν τα ζάρια πέσανε στην κουβέρτα, η «σιδηρά κυρία» φάνηκε περισσότερο Εγγλέζα, παρά Ευρωπαία. Δεν ήθελε να παραδώσει την εθνική κυριαρχία της Βρετανίας στις Βρυξέλλες. Γκουντμπάάάάι! Και τι νομίζετε θα γίνει με την Κίνα; Θα την αφήσουν έτσι; Μόνη της, ανεξάρτητη, με 1,3 δισεκατομμύρια κιτρινιάρηδες να κάνουν του κεφαλιού τους; Ξέρετε, βέβαια τι είχε γίνει με το όπιο. Το Κατεστημένο γέμισε την Κίνα με όπιο και μέχρι να πεις «Μάο» οι Κινέζοι αποχαυνώθηκαν τόσο με τη μαστούρα, που μπήκαν μέσα οι Εγγλέζοι και τους ρημάξανε. Το ίδιο γίνεται σήμερα με το κουμάρι! Σιγά-σιγά οι Κινέζοι δεν θα θέλουν να ξέρουν τίποτε άλλο, παρά μόνο πόσα γκολ προβάδισμα θα δοθούν στη Μάιντς κόντρα στη Μπάγερν! Το Κατεστημένο δεν σχεδιάζει ένα χρόνο μπροστά, ούτε μια δεκαετία. Είναι εκατό χρόνια μπροστά, όπως είπε ο Δανιήλ (όχι ο προφήτης, ο άλλος, ο προπονητής!) (συνεχίζεται...).
ΠΡΟΤΑΣΗ (Μονά, 3άδες και 4άδα) TAMEIO 1 4άδα (21,50) + 4 3άδες (9,35 - 11,02 - 9,64 - 10,00) + 4 Μονά με συνολική απόδοση 70,14!!!
Χέρεφορντ – Σριούσμπερι 2 2,15 0-2 √
Σασσουόλο – Βερόνα 1 2,23 2-0√
Έμπολι – Μπρέσια 2 DNB 1,95 0-2 √
Μάκλσφιλντ – Τσέλντεναμ 2 2,30 1-3 √
ΠΡΟΤΑΣΗ (Μονά, 3άδες και 4άδα)
Γουίμπλεντον – Όλντερσοτ 1 2,32
Πούμας – Γουαδαλαχάρα 1 2,00
Τζαγκουάρες – Πουέμπλα 1 1,99
Πάντοβα – Τσιταντέλα G/G 1,91
ΠΡΟΤΑΣΗ (Μονά, 3άδες και 4άδα)
Γιουβέντους – Ουντινέζε 2 6,94
Κατάνια – Πάρμα 2 4,16
Ολυμπιακός – Εργοτέλης 1 (-3) 3,80
Αλμπινολέφε – Μπάρι 2 3,08 0-2 √
ΠΡΟΤΑΣΗ
Λέτσε – Ίντερ 2 1,63
Τορκί – Νορθάμπτον 1 1,71 1-0√
ΠΡΟΤΑΣΗ
Πατσούκα – Κερέταρο 1 1,67
Τίγκρες – Τέκος 1 1,50






