Κυριακή, 19 Φεβρουάριος 2012 16:49

«Καθαρίζουν» από νωρίς Πόρτο και Κλαμπ Μπριζ

  Βασίλης Ανδρεανίδης
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(1 vote)

Καλησπέρα σε όλους τους φίλους του στοιχήματος

Μετά τη χθεσινή μέρα που προτίμησα να μη «κατεβάσω» πρόταση σήμερα επιστρέφω στην… αγωνιστική δράση, με αρκετές επιλογές, καθώς το πρόγραμμα μου αρέσει αρκετά μπορώ να πω. Χωρίς πολλά – πολλά πάμε γρήγορα να κάνουμε τις στάσεις μας στο κουπόνι.

 

Πρώτη στάση θα είναι στην Τουρκία, όπου η Ορντούσπορ με τον Εκτορ Ραούλ Κούπερ στον πάγκο θα κατεβεί για κατενάτσιο στο Γκαζιαντέπ. Δίνω μεγάλη τύχη στο να πάρει και πάλι αποτέλεσμα η Ορντούσπορ και θα επιλέξω το διπλό με +0,5 γκολ σε ασιατικό χάντικαπ (Χ2 δηλαδή).

 

Συνεχίζουμε από την Ολλανδία όπου θα πάω κόντρα στην Αϊντχόφεν. Η Γκρόνινγκεν είναι ομάδα που παραδοσιακά στηρίζεται στην έδρα της. Μπορεί να μην είναι σε καλή κατάσταση, όμως περιμένω να παρουσιαστεί βελτιωμένη σήμερα, καθώς παίζει ένα σημαντικό ματς. Οι φιλοξενούμενοι ταξίδεψαν στην Τουρκία έπαιξαν με την Τραμπζονσπόρ, ενώ μέσα στην εβδομάδα έχουν τη ρεβάνς και θα έχουν το μυαλό τους και εκεί. Οπότε θα πάω με τον άσο με +1 γκολ στο ασιατικό χάντικαπ σε απόδοση 1,73.

 

Οι επόμενες τρεις επιλογές θα είναι από την Ιταλία, όπου πιστεύω η Μίλαν θα περάσει με… φορά από την έδρα της Τσεζένα και θα ποντάρω στο διπλό. Υψηλή θεωρώ πως είναι η απόδοση που προσφέρεται για τον άσο της Τζένοα κόντρα στην Κιέβο και θα τον έχω στις επιλογές μου. Τέλος, πολύ πιθανός στα μάτια μου είναι και ο άσος της Ουντινέζε κόντρα στην Κάλιαρι. Οι «Φριουλάνι» έδειξαν και μεσοβδόμαδα ότι δεν ενδιαφέρονται ιδιαίτερα για το Γιουρόπα Λιγκ και στόχος τους είναι μόνο η είσοδος στην τριάδα που οδηγεί στο Τσάμπιονς Λιγκ.

 

Φεύγουμε από Ιταλία και πηγαίνουμε στην Γερμανία όπου έχω επιλογή και για τα δύο σημερινά παιχνίδια. Στο Σάλκε – Βόλφσμπουργκ θα πάω με το γκολ – γκολ, ενώ πιστεύω ότι η Στουτγάρδη δεν θα χάσει στο Αννόβερο. Προέρχεται από την «πεντάρα» επί της Χέρτα και είναι ιδιαίτερα ανεβασμένη, ενώ οι γηπεδούχοι είχαν ευρωπαϊκό ματς και θα έχουν μία κούραση επιπλέον, οπότε στο διπλό με +0,5 γκολ σε ασιατικό χάντικαπ είμαστε καλυμμένοι.

 

Από την Ελλάδα, η Κέρκυρα έχει την ευκαιρία να παραμείνει στο παιχνίδι της παραμονής κερδίζοντας την Δόξα Δράμα στο νησί. Μεσοβδόμαδα οι Φαίακες πήραν διπλό ελπίδας στο «Καυτανζόλειο» και θέλουν ένα ακόμη τρίποντο κόντρα στους «μαυραετούς» για να αυξήσουν τις πιθανότητες παραμονής τους στην Σούπερ Λιγκ.

 

Από την Τουρκία περιμένω την Μπεσίκτας με καλή ψυχολογία μετά το διπλό στη Μπράγκα να κάνει και μία νίκη για το πρωτάθλημα, όπου στα τελευταία τέσσερα ματς δεν έχει τρίποντο.

 

Τέλος, Κλαμπ Μπριζ και Πόρτο περιμένω να καθαρίσουν από νωρίς τα παιχνίδια με Κόρτραϊκ και Σετούμπαλ και στη συνέχεια να κάνουν συντήρηση δυνάμεων ενόψει των ευρωπαϊκών αναμετρήσεων που έχουν μέσα στην εβδομάδα για το Γιουρόπα Λιγκ. Αυτά από μένα για σήμερα καλή τύχη σε όλους.

 

ΠΡΟΤΑΣΗ 1 (Τριάδα Χάντικαπ)

Γκαζιαντέπ – Ορντούσπορ 2 (+0,5)       1,70

Αννόβερο – Στουτγάρδη   2 (+0,5)       1,55

Γκρόνινγκεν – Αϊντχόφεν   1 (+1)          1,73

 

ΠΡΟΤΑΣΗ 2

Μπεσίκτας – Γκεντσλέρ.     1        1,67

Σάλκε – Βόλφσμπουργκ     1        1,66

Κέρκυρα – Δόξα Δράμας    1        1,85

 

ΠΡΟΤΑΣΗ 3

Τσεζένα – Μίλαν      2        1,50

Τζένοα – Κιέβο        1        2,00

Ουντινέζε – Κάλιαρι 1        2,00

 

ΠΡΟΤΑΣΗ 4

Κλαμπ Μπριζ – Κόρτραϊκ    1/1     2,05

Σετούμπαλ – Πόρτο          2/2     1,83

 

ΠΡΟΤΑΣΗ 5

Κλαμπ Μπριζ – Κόρτραϊκ    Γκολ πριν το 29’      1,83

Σετούμπαλ – Πόρτο          Γκολ πριν το 27’      1,83

Leave a comment

Συμπληρώστε τα πεδία με *



ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

23 Μάιος 2012, 22.41 - ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
Ανακοίνωσε Βλαχοδήμο ο Ολυμπιακός
23 Μάιος 2012, 22.11 - Διεθνή
Καμία συμφωνία Τσέλσι- Χουλκ
23 Μάιος 2012, 22.03 - Εθνική Ομάδα
Προκλητικός ο Χαλκιάς
23 Μάιος 2012, 21.46 - Διεθνή
«Αυτοκτόνησε» η Εφές στην έδρα της
23 Μάιος 2012, 21.18 - Δ' Εθνική
Αίμα για την άνοδο στην Δ’ Εθνική
23 Μάιος 2012, 21.16 - Διεθνή
Ποινή... μαμούθ για Μπάρτον!
23 Μάιος 2012, 20.01 - ΑΡΗΣ
Πληρώνουν όλοι για τον «Σόφο»
23 Μάιος 2012, 19.36 - Football League
Football League: Έπεσε ο Αγροτικός
23 Μάιος 2012, 18.47 - Διεθνή
Στην Γκλάντμπαχ ο Εμλάπα
23 Μάιος 2012, 17.15 - Bόλεϊ
Ανανέωση συνεργασίας με Γιάτση
ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ

22 Μάιος 2012, 13.29 - ΑΡΗΣ
Αρνητική εισήγηση για Άρη
22 Μάιος 2012, 18.31 - Kολύμβηση
«Χρυσός» ο Άρης Γρηγοριάδης
23 Μάιος 2012, 14.08 - ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ
Απορρίφθηκε η προσφυγή κατά της Super League
23 Μάιος 2012, 15.04 - Λ. Σκόρδας
Απλώς άνοιξε η Κερκόπορτα
ΣΧΟΛΙΑ
Διαφήμιση
Διαφήμιση

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ TV


    10:30
    ESP
    Κολύμβηση: Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα Ντέμπρετσεν
    17:00
    OTE SP2
    Football League: Πανσερραϊκός - Βέροια
    17:00
    OTE SP1
    Football League: Καλλονή - Πλατανιάς
    18:00
    ET1
    Κολύμβηση: Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα Ντέμπρετσεν
    19:00
    OTE SP3
    Πόλο Α1: Βουλιαγμένη - Ολυμπιακός