Τετάρτη, 08 Φεβρουάριος 2012 12:34

Ταμείο με… φαβορί!

  Βαγγέλης Καραγιαννίδης
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(1 vote)

Μια χαλαρή δυάδα...

Πολύ καλημέρα σε όλα τα φιλαράκια των Αθλητικών Νέων. Τετάρτη σήμερα, με το κουπόνι να μετράει αρκετά και σημαντικά παιχνίδια. Προσωπικά μου έχουν αρέσει πάρα πολύ δύο σημεία, τα οποία βέβαια είναι… φαβορί και θεωρώ πως εύκολα ή δύσκολα θα επιβεβαιωθούν. Πάμε να τα πάρουμε όμως ένα - ένα από την αρχή.

 

Πρώτη στάση θα κάνω στα δικά μας… λημέρια, εκεί όπου ο Παναιτωλικός υποδέχεται την «αδύναμη» Δόξα Δράμας. Οι γηπεδούχοι προέρχονται από ένα πολύ καλό παιχνίδι κόντρα στον Ατρόμητο, που αν ήταν λίγο πιο προσεκτικοί θα μπορούσαν να είχαν πάρει το… τρίποντο. Η ομάδα βρισκόταν μπροστά έως και το 77΄λεπτό, αλλά ο Ατρόμητος έπειτα από πέναλτι του Εντζεγκουέλε (που ανέτρεψε τον Μήτρογλου) έφερε το παιχνίδι στα ίσια. Ιδιαίτερες απουσίες δεν έχει.  Πάμε και στην Δόξα, που παρότι παλεύει όλα τα παιχνίδια δεν μπορεί να πάρει κάποιο θετικό αποτέλεσμα. Αυτή τη φορά προέρχεται από ήττα κόντρα στον Αστέρα Τρίπολης, σε ένα παιχνίδι που ήταν αρκετά οριακό μέχρι και το φινάλε του.

Οι Δραμινοί είναι στον πάτο της βαθμολογίας και με τον Παναιτωλικό να ψάχνει οπωσδήποτε νίκη πιστεύω πως το έργο τους θα είναι… ακατόρθωτο. Η ομάδα του Αγρινίου έχει καλύτερο υλικό και η νίκη αποτελεί μονόδρομο. Κρατάμε λοιπόν τον άσο και συνεχίζουμε.

 

 

Πάμε και στη Σκωτία και συγκεκριμένα στο «Ταϊνκαστλ Στάντιουμ». Εκεί έχουμε ντέρμπι ανάμεσα σε Προτεστάντες και Καθολικούς. Η Χαρτς λοιπόν υποδέχεται την πρωτοπόρο Σέλτικ (εξ αναβολής παιχνίδι της 25ης αγωνιστικής), με τους φιλοξενούμενος φυσικά να... βλέπουν μόνο νίκη. Οι γηπεδούχοι προέρχονται από μια κακή αναμέτρηση, καθώς δε μπόρεσαν να πάρουν το «τρίποντο» κόντρα στη Σεντ Τζόνστον, με το τελικό αποτέλεσμα ωστόσο να κρίνεται δίκαιο (1-1 εντός έδρας, Κύπελλο). Στο πρωτάθλημα βρίσκονται στην τέταρτη θέση και θέλουν να διατηρηθούν σε αυτήν. Πάμε και στη Σέλτικ που πλέον κάθε παιχνίδι είναι… τελικός, καθώς προπορεύεται μόνο έναν βαθμό από τους Ρέιντζερς.

Η ομάδα του… Σαμαρά έρχεται από εύκολη επικράτηση στο Κύπελλο, αφού επικράτησε με 2-0 απέναντι στην Ινβερνές. Κόντρα στην Χαρτς δυσκολεύεται, αλλά η κρισιμότητα του παιχνιδιού με κάνει να δώσω «ψήφο» στους… Κέλτες. Η ομάδα έχει βρει ρυθμό (19 παιχνίδια αήττητη στις εγχώριες διοργανώσεις), πιστεύω πως δεν θα χάσει την ευκαιρία να πάει στο συν τέσσερα από τη… μισητή Ρέιντζερς.

 

Αυτά για σήμερα, εύχομαι να περάσουν τα δύο σημεία και να κάνουμε ακόμα ένα «ταμειάκι». Ανανεώνουμε το ραντεβού μας ραδιοφωνικά, στην εκπομπή «Απόδοση 9,87» (18:00 - 20:00).

 

 

Δυάδα

Παναιτωλικός - Δόξα Δράμας 1 1,54

Χαρτς - Σέλτικ 2 1,70

Leave a comment

Συμπληρώστε τα πεδία με *



ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

23 Μάιος 2012, 22.41 - ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
Ανακοίνωσε Βλαχοδήμο ο Ολυμπιακός
23 Μάιος 2012, 22.11 - Διεθνή
Καμία συμφωνία Τσέλσι- Χουλκ
23 Μάιος 2012, 22.03 - Εθνική Ομάδα
Προκλητικός ο Χαλκιάς
23 Μάιος 2012, 21.46 - Διεθνή
«Αυτοκτόνησε» η Εφές στην έδρα της
23 Μάιος 2012, 21.18 - Δ' Εθνική
Αίμα για την άνοδο στην Δ’ Εθνική
23 Μάιος 2012, 21.16 - Διεθνή
Ποινή... μαμούθ για Μπάρτον!
23 Μάιος 2012, 20.01 - ΑΡΗΣ
Πληρώνουν όλοι για τον «Σόφο»
23 Μάιος 2012, 19.36 - Football League
Football League: Έπεσε ο Αγροτικός
23 Μάιος 2012, 18.47 - Διεθνή
Στην Γκλάντμπαχ ο Εμλάπα
23 Μάιος 2012, 17.15 - Bόλεϊ
Ανανέωση συνεργασίας με Γιάτση
ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ

22 Μάιος 2012, 13.29 - ΑΡΗΣ
Αρνητική εισήγηση για Άρη
22 Μάιος 2012, 18.31 - Kολύμβηση
«Χρυσός» ο Άρης Γρηγοριάδης
23 Μάιος 2012, 14.08 - ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ
Απορρίφθηκε η προσφυγή κατά της Super League
ΣΧΟΛΙΑ
Διαφήμιση
Διαφήμιση

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ TV


    10:30
    ESP
    Κολύμβηση: Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα Ντέμπρετσεν
    17:00
    OTE SP2
    Football League: Πανσερραϊκός - Βέροια
    17:00
    OTE SP1
    Football League: Καλλονή - Πλατανιάς
    18:00
    ET1
    Κολύμβηση: Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα Ντέμπρετσεν
    19:00
    OTE SP3
    Πόλο Α1: Βουλιαγμένη - Ολυμπιακός