Απόλυτα ικανοποιημένος από την καλή εμφάνιση και το νικηφόρο πέρασμα της Μάντσεστερ Σίτι, από την έδρα της Βιγιαρεάλ δήλωσε ο προπονητής της ομάδας Ρομπέρτο Μαντσίνι.
Στην συνέντευξη τύπου μετά τον αγώνα Βιγιαρεάλ – Μάντσεστερ Σίτι που βρήκε νικητές τους Άγγλους με σκορ 3-0 στα πλαίσια της 4ης αγωνιστικής των ομίλων του Champions League, δήλωσε: «Είμαι ευχαριστημένος με την απόδοση μας, είχαμε 65% κατοχή της μπάλας και σκοράραμε 3 φορές»
Για τους στόχους των «πολιτών» στην συνέχεια της διοργάνωσης τόνισε: «Έχουμε έναν πολύ δύσκολο αγώνα με τη Νάπολι σε μια καυτή έδρα. Αν καταφέρουμε να περάσουμε στην επόμενη φάση των νοκ –άυουτ αγώνων, τα πάντα είναι πιθανά από εκεί και πέρα καθώς διαθέτουμε μια πολύ δυνατή ομάδα και πιστεύω ότι μπορούμε να βελτιωθούμε ακόμα περισσότερο.»






