Έδειξε το δρόμο στους μεγάλους η δεύτερη ομάδα του Άρη που κέρδισε την ΑΕΚ στο Καπανδρίτι με 3-2. Τα τέρματα για την ομάδα του Άρη πέτυχαν οι Κανούλας στο 33', Νταμαρλής στο 49' και Πολιανίδης στο 85'. Για την ένωση σκόραρε ο Τσίτας στο 27' και στο 59'.
Οι πάικτες του Άρη μπορεί να βρέθηκαν πίσω στο σκορ, αλλά μείωσαν άμεσα με τον Κανούλα για να στείλουν το παιχνίδι ισόπαλο στο ημίχρονο. Ο Νταμαρλής έδωσε το προβάδισμα στον Άρη στο 49', αλλά ο Τσίτας ξαναμίλησε για την ένωση κάνοντας το 2-2. Οι κίτρινοι που δεν είχαν πει την τελευταία τους λέξη, κατάφεραν να γυρίσουν το παιχνίδι λίγο πριν την ολοκλήρωση των 90 λεπτών, με πολύ ωραίο πλασέ του Πολιανίδη που έγραψε το τελικό ΑΕΚ – Άρης 2-3.
Οι συνθέσεις:
ΑΕΚ: Μυλωνόπουλος, Τσουκαλάς, Ερέκι, Ναυπλιώτης, Βλάχος, Φούντας, Κισσάς (61' Τσεβάς), Αρέστης (87' Μανωλάς), Τσίτας, Γροντής (61' Παπαδημητρίου), Παλιαρούτσας.
Άρης: Καράδαης, Πολιανίδης, Μπαγκής, Νταμαρλής, Οικονομόπουλος, Κουρέλας (86' Αντωνιάδης), Ρένια (46' Γιαννίτσης), Γιώρης, Κανούλας, Αγγελούδης, Καραγιάννης (70' Σουνάς).






