Δύο Ποντιακές ομάδες αντάμωσαν χθες στις εγκαταστάσεις της Καλαμαριάς, που ο Απόλλωνας γιόρτασε για τελευταία φορά την άνοδο του στη Γ’ Εθνική με την Κατερινιώτικη ομάδα, με την οποία θα βρεθούν στην Γ’ Εθνική. Έγινε ένα ωραίο παιχνίδι μπροστά σε λίγους φιλάθλους (100 στον αριθμό), οι οποίοι το χάρηκαν με τη ψυχή τους και αποθέωσαν για ακόμα μια φορά τους ποδοσφαιριστές. Πριν την έναρξη, όμως του αγώνα ο εκπρόσωπος της ΕΠΟ, Γιώργος Καραμελίδης που βρέθηκε στη Θεσσαλονίκη, απένειμε το κύπελλο του πρωταθλητή στους δύο αρχηγούς, Καραλιόπουλο και Χατζί και τα μετάλλια, δηλώνοντας ότι: «κάποτε φορούσα τον Θεό Απόλλων στο στήθος, εύχομαι αυτή η ομάδα να βρεθεί ξανά στα μεγάλα σαλόνια, γιατί το αξίζει πραγματικά». Από εκεί και πέρα, ο πρόεδρος των φιλοξενούμενων, Θόδωρος Παπαδόπουλος δώρισε στην ομάδα την εικόνα της Αγίας Αικατερίνης στον έφορο του Ποδοσφαιρικού τμήματος, Αχιλλέα Χαραλαμπίδη και ευχήθηκε τα καλύτερα στον σύλλογο. Το σκορ άνοιξε στο 30’ ο Γιάννης Παπαποστόλου και έκλεισε στις καθυστερήσεις του α’ ημιχρόνου ο Άγγελος Κομβολίδης. Αξίζει να αναφερθεί ότι έγιναν πάλι πολλές δοκιμές παικτών και από τους δύο προπονητές.
ΑΠΟΛΛΩΝ: Μπαντής, Παραλίκης, Βέντζιος, υπό δοκιμή, Σαπανίδης, Μπουλγκουρίδης, υπό δοκιμή, Καραλιόπουλος, Πλατάκης, Χατζί, Παπαποστόλου. Ακόμα αγωνίσθηκαν οι Καϊαφας, Καλαϊτζίδης, Ανδρέακος, Μαλακόζης, Βαρουξάκης, Παπαλόπουλος, Καζούκας, Τομπουλίδης και 4 υπό δοκιμή.
Α.Ε. ΠΟΝΤΙΩΝ: Λαζαρίδης, Πετράκος, Νάιντος, Φωτιάς, Παπαγιαννόπουλος, Παπαστεργίου, Λιόλιος, Τσιτλακίδης, Ελευθεριάδης, Κομβολίδης, Λ. Μουρατίδης. Ακόμα έπαιξαν οι Παπατολίκας, Στ. Μουρατίδης, Πανανός, Παπανικολάου, υπό δοκιμή, Γραικός, Τζιάμας, Σάλτας, Μωϋσής, Ορφανίδης, Γούτσιος.






