Η Ιβάνα Γκρουμπόρ είναι το νέο μεταγραφικό απόκτημα της γυναικείας ομάδας του Άρη. Χθες το απόγευμα ο Ερασιτέχνης μέσω της επίσημης ιστοσελίδας της ανακοίνωσε την ανακοίνωσε την απόκτηση της Σερβίδας διεθνής η οποία θα φοράει την κίτρινη φανέλα μέχρι το τέλος της σεζόν.
Η Ιβάνα Γκρούμπορ είναι Σερβίδα διεθνής γεννημένη το 1984 στο Νόβισαντ. Ο δρόμος για το καλάθι για την ίδια φαίνεται εύκολος με βάση το βιογραφικό της. Η 26χρονη πάουερ φόργουορντ έχει αγωνιστεί στο Ευρωμπάσκετ γυναικών το 2007 με εξαιρετική παρουσία, ενώ μέχρι πρότινος φορούσε τη φανέλα του Ερυθρού Αστέρα. Πιο συγκεκριμένα η ομάδα του Βελιγραδίου αντιμετωπίζει οικονομικά προβλήματα και η αθλήτρια έχει τονίσει ότι θέλει να αποχωρήσει.
Δεινή σκόρερ…
Με βάση τα στατιστικά της η Ιβάνα Γκρούμπορ βλέπει το καλάθι σαν… βαρέλι. Με τον Ερυθρό Αστέρα τη φετινή σεζόν έχει σε οκτώ παιχνίδια 16,1 πόντους μέσο όρο με πολύ καλά ποσοστά. Το 2007 αγωνίστηκε στο Ευρωμπάσκετ γυναικών έχοντας σε έξι αγώνες, 10,2 πόντους με 54,5% στα δίποντα και 53,8% στα τρίποντα.
Το 2008 με τη φανέλα της Βοϊβοντίνα αγωνίστηκε και στα πέντε παιχνίδια της ομάδας στο Eurocup και σε 34 λεπτά συμμετοχής ανά παιχνίδι είχε 18,8 πόντους, με 43,8 στα δίποντα και 16,7 στα τρίποντα, ενώ μάζευε 6,4 ριμπάουντ.
Πλήρης στην Αθήνα
Στον αγωνιστικό τομέα οι κίτρινες κατεβαίνουν σήμερα στην Αθήνα προκειμένου να αντιμετωπίσουν αύριο τη ΦΕΑ σε ένα παιχνίδι πολύ κρίσιμο για τη συνέχεια της αγωνιστικής. Οι δύο ομάδες θα αναμετρηθούν στις 15:00 στο κλειστό της Νέα Φιλαδέλφειας και το βαθμολογικό κίνητρο για τον Άρη είναι υψηλό.







